Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

5 presoterapija sa infracrvenim grijanjem i VacuFit!

Isprobajte medicinsko-kozmetički tretman koji osim što potiče brži rad metabolizma, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva ujedno utječe i na smanjenje obujma

  • Vrijednost1,600 kn
  • Popust63%
  • Ušteda1001 kn
 • 599 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 3

 • Presoterapija potiče brži rad metabolizma i razgrađuje celulit
 • Poboljšava prokrvljenost tkiva i utječe na smanjenje obujma
 • Izbacuje se višak rekućine što omogućuje bolji dotok krvi i kisika u tkivo
 • Rezultat vježbanja u VacuFit kapsuli je gubljenje centimetara

Presoterapija je jednostavna, brza i sigurna!
 
Ova terapija je medicinsko-kozmetički tretman koji osim što potiče brži rad metabolizma, razgrađuje celulit, poboljšava prokrvljenost tkiva ujedno utječe i na smanjenje obujma. Izuzetno je djelotvorna kod tvrdokornih masnih naslaga i celulita jer izbacuje višak tekućine u tkivu što omogućuje bolji dotok krvi i kisika te bržu i bolju lipolizu. 
 
Presoterapija - Odgovor na često pitanje “Kako smršaviti” donosi uređaj za Presoterapiju.  Ovaj najnoviji uređaj iznimne učinkovitosti dobio je mjesto u našoj (velikoj) Silhouette obitelji kako bi klijenticama koje:
✓ zbog zdravstvenih i drugih razloga ne mogu (ili ne žele) vježbati,
✓ dugo i puno sjede, premalo se kreću,
 imaju
✓ otečene i ‘teške’ noge,
✓ celulit,
✓ problema s prekomjernom tjelesnom težinom
✓ povećan volumen masnih stanica
✓ problema s nakupljanjem i zadržavanjem otpadnih tvari (toksina) organizmu, zbog nepravilne prehrane mogli ponuditi medicinsko-kozmetički tretman koji je brz, zdrav, ugodan i iznimno efikasan.
 
Infrared djeluje odmah ciljano, odnosno u dubinu. Funkcionira na bazi infracrvenog svjetla te se može koristiti kao pripremni tretman prije kavitacije zbog svoje valne duljine koja prodire do 6 cm te na toj dubini može smanjiti masne nakupine (celulit).
 
Silhouette Vacufit uključuje inovativnu kombinaciju laganog vakuum treninga. Vakuum potiče protok krvi u željenim djelovima tijela, a istovremeno vježbanje pospješuje transport masnih kiselina do mišica gdje se troši kao gorivo za kretanje. Iz gore navedenih razloga Silhouette Vacufit zahtijeva da donji dio tijela bude zatvoren u vakuumskoj komori koja potiče cirkulaciju u problematičnim djelovima tijela u kojima je smješteno tvrdokorno masno tkivo. Metoda je posve prirodna, rezultati su brzo vidljivi i dugotrajni, a koža čvršća i lijepog izgleda. Rezultat je ciljano te dugotrajno gubljene centimetara koje obuhvaća najproblematičnije djelove tijela, trbuh, bokove i bedra, a rezultat su vitke noge, čvrsta stražnjica i smanjenje celulita. 
 

Napokon se obračunajte sa suvišnim centimetrima i celulitom!

Silhouette

Put Bože Felkera 5 (Trsat),
Rijeka, Hrvatska

www.silhouette.hr

Dodatno predlažemo i...