Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

4D kavitacija i presoterapija!

Izgubite suvišne centimetre tamo gdje Vam najviše smetaju i zategnite kožu! Efektno, sigurno, ugodno

  • Vrijednost400 kn
  • Popust75%
  • Ušteda300 kn
 • 100 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 29

 • Najsuvremeniji i najefektivniji tretman 
 • Gubitak centimetara na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama
 • Ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju
 • Presoterapija izbacuje višak vode i masnoće iz organizma
 • Ugodna i relaksirajuća metoda uklanjanja celulita

Tretman razbijanja masnog tkiva 4D kavitacijom je najsuvremeniji i najefektivniji tretman kojim ćete gubiti centimetre u obujmu na struku, bokovima, bedrima, stražnjici, nogama i rukama. Ova superiorna metoda ciljano razbija masne stanice koje nakon razbijanja jednostavno nestaju! Napredna 4D tehnologija precizno fokusira energiju sa svojih 4 aplikatora za simultano i selektivno zagrijavanje površinskih i dubokih slojeva kože tretirane regije i masnog tkiva u njima. Masnoće se pogađaju na taj način da ultrazvučna energija djeluje na staničnu membranu masnih stanica, a istovremeno je apsolutno neinvazivna za ostala tkiva i kožu. Razbijena masnoća se razlaže metaboličkim procesima, drugim dijelom se koristi za energetske potrebe organizma, a centimetri u obujmu se vrlo brzo smanjuju.
 
 
Tretmanom koncentracija lokaliziranih masnih naslaga prije svega na trbuhu, kukovima, stražnjici i bedrama, kao i celulitom zahvaćenih dijelova tijela postižu se vrlo efikasni i neposredno mjerljivi rezultati. 
 
Presoterapija predstavlja masažu komprimiranim zrakom koji se koristi u uklanjanju i redukciji celulita, topljenju masnih naslaga, poboljšanju tonusa kože i sprečavanju pojave proširenih vena.
 
Ima produženi učinak u narednih 48 sati i izbacuje višak vode i masnoće iz organizma. Tretmani se mogu izvoditi 3 puta tjedno, a rezultati su vidljivi nakon svakog tretmana. Za vrijeme postupka nema nikakvih neželjenih ili neugodnih učinaka. Metoda preso aparatom je izuzetno ugodna i relaksirajuća. Tretira posljedice neprestanih stresova, dugotrajnog sjedenja, nekretanja, prekomjerne tjelesne težine i nepravilne ishrane kao što su loša prokrvljenost tkiva - posebno nogu, stražnjice i trbuha, nakupljanje otpadnih tvari metabolizma, oticanje nogu i celulit.

Kavitacija i presoterapija uništavaju celulit!

Laser centar TRINITY Zagreb

Petra Berislavića 16/I,
Zagreb, Hrvatska

alexawwa.wix.com/trinity

Dodatno predlažemo i...