Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

CELLULITE GUN najdjelotvorniji i najbrži način borbe protiv celulita uz 20 tretmana!

Spremni dočekajte ljeto sa zavidnom figurom

  • Vrijednost2,650 kn
  • Popust70%
  • Ušteda1851 kn
 • 799 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • Rezultati su brzo vidljivi i dugotrajni
 • Profesionalno osoblje i ugodna atmosfera

Ljepotu tijela ugrožava vam celulit?

Kažu da je višak kilograma lako je nakupiti, ali teško izgubiti. Ipak, ne mora biti tako. Postoje metode kojima se i taj problem može riješiti kvalitetno i brzo

Anticelulitni masažni pištolj dubinskim vibracijama razbija fibrozne nakupine celulita i masnih naslaga. U kombinaciji sa maderoterapijom daje najbolje i najbrže rezultate pri uklanjanju celulita, smanjenja obujma i oblikovanja tijela. 

Maderoterapija - primarna zadaća ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne, ravnomjernim i ritmičkim pokretima, što je i osnovni korak u borbi protiv narančine kore. Stimulirajući limfu osim željenog estetskog efekta postižemo kompletnu detoksifikaciju i relaksaciju organizma. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tijela. Koji zbog nedovoljnog kretanja i loših prehrambenih navika ostaju zarobljeni u  našem organizmu. Kad kažemo toksini, mislimo na sve viškove koje smo na ovaj ili onaj način unijeli u organizam- višak masti, višak šećera i višak aditiva iz hrane koji ostaju zarobljeni u našem organizmu i zajedno ‘hrane’ masne stanice koje nakon izvjesnog vremena postaju celulit.

Limfna drenaža je terapija kojom se metodom upuhivanja zraka stvara pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina. Terapijom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupni tretman dovodi do stanja opuštenosti. Limfna drenaža je tretman kojim se uklanja višak nakupljene limfne tekućine i potiče normalizacija cirkulacije limfnog sustava. Na taj način, limfna drenaže pomaže tijelu ukloniti toksične i štetne tvari iz organizma, čime se razgrađuje i celulit!

Body wrapping je tretman u kojem se tijelo zamata specijalnom folijom uz prethodno nanošenje posebnih kozmetičkih preparata. Njime se ubrzava izmjena tvari i potiče detoksikaciju organizma što potiče mršavljenje i razgradnja celulita. Limfna drenaža je tehnika koja pomaže tijelu ukloniti toksične i štetne tvari iz organizma te da se riješi viška vode.

 

Studio Nice

Barčev trg 6,
Zagreb, Hrvatska

www.facebook.com/Studio-NICE-589500867914484/

Dodatno predlažemo i...