Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

12 tretmana za oblikovanje tijela u salonu Tajna Ljepote!

Napravite udar na centimetre pomoću udarnih tretmana za oblikovanje tijela

  • Super cijena
  • 480 kn
  • Ponuda istječe za:
  • Kupljeno 8

  • Mršavljenje pod stručnim vođstvom
  • Tretmani odlični i za postporođajne probleme

Program obuhvaća:

 
Kompletno oblikovanja i učvršćivanje tijela, smanjivanje trbuha, bedara, nogu, ruku i stražnjice te nakupina celulita. Sastavljen je od nekoliko cjelina kojima djelujemo na poticanje cirkulacije i izmjene tvari, detoksikaciju organizma, učvršćivanje vezivnog tkiva, izgradnju i oblikovanje te utegnutost tijela.
 
SPA INFRACRVENA KAPSULA S OZONOM pospješuje sagorijevanje masnih stanica te reducira pojavu celulita.
 
Ozon čini kožu glatkom, elastičnom i vidljivo pomaže pri uklanjanju bolova i toksina iz tijela te značajno reducira stres i poboljšava ukupno zdravlje i vitalnost. Ozon također omogućuje izlučivanje nagomilane masti . Tijekom jednog tretmana gubi se od 500 – 800 grama masnih naslaga na siguran a učinkovit način.
 
Limfna drenaža je specifična vrsta masaže kojom se stvara pritisak na točno određene dijelove tijela, čime se mehanički potiskuje nataložena međustanična tekućina.
 
Limfnom drenažom se potiče funkcija limfnog sustava pa se tako brže izlučuju štetne tvari iz tijela kao i suvišne tekućine. Cjelokupna masaža dovodi do stanja opuštenosti, prestanka natečenosti i boli koja je eventualno bila prisutna ranije.
 
Limfna drenaža je medicinsko-kozmetička masaža koja potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa - bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica, tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela.
 
 
Vidimo se na tretmanima!

Tajna Ljepote - Salon za oblikovanje tijela i mršavljenje

Bužanova 24a (smeđa dvorišna zgrada),
Zagreb, Hrvatska

www.tajnaljepote.hr

Dodatno predlažemo i...