Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

100% prirodni hijaluronski fileri bez igle - 2 tretmana!

Prirodni fileri brže prodiru u kožu, lakše se razgrađuju, koža ih bolje podnosi i odmah počinju sa djelovanjem

  • Vrijednost3,000 kn
  • Popust67%
  • Ušteda2001 kn
 • 999 kn
 • Ponuda istječe za:
 • Kupljeno 6

 • Hijaluronski filer kisikom unosi u kompletni predio lica, vrata i dekoltea (odnosno željenog područja tretiranja)
 • Nano čestice aktivnih sastojaka prenošene kisikom ulaze duboko u kožu i osiguravaju brzo i učinkovito djelovanje
 • Serumi koji se koriste tijekom tretmana u sebi nemaju parabena ni parfema, a sadrže samo klinički ispitane i hipoalergene konzervanse

Posebnost ovih tretmana je što se hijaluronski filer kisikom unosi u kompletni predio lica, vrata i dekoltea ( odnosno željenog područja tretiranja ) te za razliku od injektivnih filera njeguje cijelu kožu, popunjava volumen borama i svim atrofiranim područjima kože, a posebnim filerom uklanjaju se pjegice i podočnjaci

 
U svrhu anti aginga cilj tretmana dermo infuzije kisikom je oksigenacija i regeneracija tkiva. Aplikator uređaja upuhuje kisik u kožu i oksigenacijom poboljšava mikrocirkulaciju, a lice dobiva veću prozračnost.
 
Tajna uspjeha ovog tretmana je u sinergiji kisika sa specifičnim nano hijalurinskim Age repair i Crystal filler serumima. Nano čestice aktivnih sastojaka prenošene kisikom ulaze duboko u kožu i osiguravaju brzo i učinkovito djelovanje.
 
Serumi koji se koriste tijekom tretmana u sebi nemaju parabena ni parfema, a sadrže samo klinički ispitane i hipoalergene konzervanse. Cijela linija filer seruma pažljivo je proučavana i testirana, a sastojci u njoj jedni su od najboljih u svijetu. Liniju seruma karakterizira i visoka koncentracija aktivnih sastojaka.
 
 
Ovisno o željenom rezultatu hijaluronski tretman se radi u kuri tretmana ili kao blic tretman te u kombinaciji sa ostalim antiage tretmanima. Posebnim filerom uspješno se uklanjaju pjegice i podočnjaci.
 
Ukoliko želite biti posebno lijepi za neku posebnu prigodu dovoljno je da dođete jednom jer je efekt hijalurona vidljiv već nakon prvog tretmana.
Kura tretmana omogućava postupno smještanje hijalurona u kožu te dugotrajan antiage rezultat.
 
Rezultat kure tretmana je blistava, vidno pomlađena i zdrava koža.

Studio Nice

Barčev trg 6,
Zagreb, Hrvatska

bit.ly/2DpH5qd

Dodatno predlažemo i...