Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

Paket detoksikacije od 10 tretmana - 5 tretmana maderoterapije i 5 limfnih drenaža!

Isprobajte i vi masažnu tehniku koja se pokazala najučinkovitija kada je u pitanju celulit

  • Vrijednost1,750 kn
  • Popust77%
  • Ušteda1351 kn
 • 399 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 6

 • Najučinkovitiji način uklanjanja celulita
 • Kompletna detoksikacija organizma i izbacivanje toksina iz tijela
 • Izvrsni rezultati i kod teških, umornih i otečenih nogu

Maderoterapija - ubojica celulita!

Metoda je nastala devedesetih godina prošlog stoljeća u Kolumbiji, a u posljednje vrijeme veliki je hit u Hrvatskoj. Ne samo da smanjuje narančinu koru na kritičnim područjima tijela, ova metoda ima i druge blagodati. 

Primarna zadaća ove anticelulitne tehnike je stimulacija limfne, ravnomjernim i ritmičkim pokretima, što je i osnovni korak u borbi protiv narančine kore. Stimulirajući limfu osim željenog estetskog efekta postižemo kompletnu detoksifikaciju i relaksaciju organizma. Limfni sistem zadužen je za izbacivanje toksina iz našeg tijela. Koji zbog nedovoljnog kretanja i loših prehrambenih navika ostaju zarobljeni u  našem organizmu. Kad kažemo toksini, mislimo na sve viškove koje smo na ovaj ili onaj način unijeli u organizam - višak masti, višak šećera i višak aditiva iz hrane koji ostaju zarobljeni u našem organizmu i zajedno ‘hrane’ masne stanice koje nakon izvjesnog vremena postaju celulit. Osim što je ovo odlična metoda redukcije celulita izvrsni rezultati su se pokazali kod problema teških, umornih i otečenih nogu i u tom smislu ova terapija donosi pravo olakšanje.

Maderoterapija pomaže svima koji imaju problema s tonusom mišića, cirkulacijom ili zadržavanjem vode zbog hormona i načina života. Rezultati se brže primjećuju kod punijih osoba kod kojih su poboljšanja vidljiva već nakon jednog ili dvaju tretmana.

Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom se aktivira tok limfe kroz limfne puteve koji su zaduženi za sakupljanje i izbacivanje otpadnih produkata iz tkiva. Limfni sustav igra ključnu ulogu u imunološkom sustavu tijela, a limfna drenaža ubrzava metabolizam. Kvalitetu ovog tretmana prepoznat ćete i po povećanoj elastičnosti kože i općoj relaksaciji zahvaljujući tome što se izlučuje višak tekućine iz tijela i ubrzava protok krvi i limfe.

Vidimo se!

 

Centar zdravlja i ljepote Mia

Šibenska 27,
Split, Hrvatska

www.facebook.com/Centar-zdravlja-i-ljepote-Mia-1627399860854271/

Dodatno predlažemo i...