Žao nam je, ali ova ponuda je istekla!

Propustili ste ponudu?

Prijavite se na naš besplatni newsletter i javit ćemo Vam kad ponovno objavimo ovakvu ili sličnu ponudu.

Logiraj se

Već sam registriran

ili upiši svoje podatke

Registriraj se

Prvi put na KupiMe

ili upiši svoje podatke

Zaboravljena lozinka

Oops, zaboravio si lozinku? Ne brini, zatraži novu!!!

5 tretmana trajnog uklanjanja dlačica na području nadusnice laserom 4 generacije za samo 325 kuna!

Riješite se neželjenih dlačica u Salonu ljepote Pasadena!

  • Vrijednost2,000 kn
  • Popust84%
  • Ušteda1675 kn
 • 325 kn
 • rasprodano!
  Prodan je maksimalan broj kupona. Sutra budite brži!
 • Kupljeno 5

 • EPILIGHT je medicinski laser 4. Generacije lasera, jačine 1200nm, dokazano uklanja 90% dlaka nakon završetka terapije
 • Uništava korijen dlake - TRAJNO rješenje u borbi s dlačicama
 • Bezbolna, efkasna i brza metoda
 • Osiguran parking kod salona

 

Kosa je uvijek bila poželjna, ali pitanje gdje se nalazi dlaka određuje je li ili nije poželjna. Nepoželjna dlaka je oduvijek predstavljala veliki estetski problem kojem se pridavao medicinski, socijalni i kulturni značaj. Od davnina čovjek vodi bitku protiv neželjenih dlaka koje pokušava na razne načine bezuspješno ukloniti. Najpoznatija je bila Kleopatrina smjesa na bazi meda i limuna. Nakon nje nastale su druge brojne metode: brijanje dlačica žiletom, depilacija voskom,egipatska depilacija, elektroepilacija te enzimska depilacija.

Te metode su vrlo bolne, nelagodne i daju privremene rezultate. Većina metoda ima brojne neugodne nuspojave tipa razvoj pigmentacije, najčešće na nadusnici ,i urastanje dlaka, što izaziva ožiljke. Iz navedenih metoda nastala je potreba za riješavanjem koje nema neugodne nuspojave i da omogućava dugotrajne rezultate. Unatrag deset godina od kako se koristi laser i IPL uređaj, konačno smo dobili metodu koja daje najbolje i dugotrajne rezultate bez neugodnih nuspojava! Možemo konačno reći da smo pobijedili neželjene dlake, pogotovo s razvojem najnovijih tehnologija za uklanjanje dlaka.

Laserska epilacija predstavlja metodu uklanjanja dlaka na licu i tijelu pomoću laserskog snopa odgovarajuće valne duljine. Mehanizam destrukcije folikula dlake kod ovog tipa lasera zasniva se na fototermalnom efektu tj. SELEKTIVNOJ FOTOTERMOLIZI.

Selektivna fototermoliza je apsorpcija svijetlosti od strane melanina, pigmenta u korijenu dlake koji uzrokuje toplinsko oštećenje folikula.Selektivnost se postiže svjetlosnom energijom koja prodire do tkiva, te je apsorbira pigment melanin u korijenu dlake. Na taj način uništen je korijen same dlake, dok epiderma i okolno tkivo poprima blaže crvenilo koje se nakon kraćeg vremena smiri. U tu svrhu uređaj je opremljen posebnim elementima za zračno hlađenje.

Trajna epilacija podrazumjeva značajno smanjenje broja terminalnih dlaka nakon tretmana laserom,koja se održava u određenom vremenskom periodu.

Kliničkim studijima dokazano je da fotoepilacija laserom EPILIGHT uklanja 90 % dlaka nakon završetka terapije (8-10 tretmana).

Zbog faza rasta i regeneracije dlake potrebno je ponavljati postupak epilacije od 8 do 10 puta zavisno o fototipu kože, boji i fazi rasta dlake, o području tretiranja. 
Također je važno da se osoba nije sunčala barem mjesec dana prije početka fotoepilacije jer veće količine melanina u koži otežavaju prolaz svjetlosti do korijena dlake.

Sam postupak ponavlja se svakih 4-6 tjedana,a broj dlaka obično se naglo smanji nakon prve ili druge terapije.

Napomena:
Broj tretmana individualno varira i ovisi o brojnim faktorima: dobi, mjestu tretiranja,hormonalnom stresu i genetici.

 

Napokon se trajno riješite neželjenih dlačica na nadusnici u Salonu ljepote Pasadena u Sloboštini!

Salon ljepote Pasadena

Marka Oreškovića 22,
Zagreb, Hrvatska

Telefon:(01) 6640 239, (099) 7000 611

pasadena@zg.t-com.hr
www.pasadena.hr

Dodatno predlažemo i...