[Zlarin] Hotel Koralj: CIJELA SEZONA! 2, 3, 5 ili 7 noćenja s doručkom ili polupansionom za 2 osobe već od 649 kn!

Otok Zlarin

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

Hotel Koralj nalazi se na otoku Zlarinu, otoku koji također nazivaju i otok koralja. Smješten neposredno uz more poziva vas u oazu ljepote i mira jednog od najstarijih turističkih mjesta na šibenskom području.

Zlarin
 je mali neotkriveni dragulj naše obale netaknute prirode i iznimno bogate kulturno-povijesne baštine. Zbog svog geografskog položaja oduvijek je imao značajnu stratešku ulogu čuvara ulaza u kanal sv. Ante te čuvara grada Šibenika.

Ovaj zeleni otok ukupne dužine 8,19 km2  očarat će vas već samim ulaskom u luku koja je prirodno zaštićena od južnih i sjeveroistočnih vjetrova zbog čega privlači i veliki broj nautičara. Blagodati mora i vegetacije se osjećaju na svakom koraku, a tišinu koja se proteže otokom će omesti samo krik galeba, lepet fazana, kuckanje djetlića ili huk sove.

Najviši vrh Zlarina je Klepac (169m) s kojeg se pruža pogled na cijeli akvatorij i šibenski kanal, pa sve do Velebita s jedne strane, a s druge ponekad i sve do vulkanskog otoka Jabuka.

Od kopna je udaljen nešto više od dva kilometra, a povezan je brodskom vezom sa Šibenikom i Vodicama desetak puta dnevno.

Zlarin ima oko 2700 sunčanih sati godišnje, po čemu je jedan od najsunčanijih otoka na Jadranu.

Zanimljivo je istaknuti da je Zlarin jedan od rjeđih naseljenih otoka na Jadranu na kojem nije dozvoljen pristup automobilima.

Hotel Koralj smješten u centru Zlarina, na samoj rivi, svojim karakterom ne odudara od cjeline mjesta. Udaljen je samo 5 metara od mora.

U prizemlju se nalazi terasa restorana i caffe bara sa koje se pruža predivan pogled na more i obližnje otoke.

Kapaciteta cca 50 ležaja, svaka soba ima bračni krevet ili odvojene krevete, kupaonicu, a pomoćni ležaj se stavlja po potrebi.

10 soba ima izravan pogled na more, a ostale gledaju na park u sklopu hotela.

Posjetite Zlarin, njegovo kristalno čisto more i netaknutu prirodu i otkrijte koliko se možete istovremeno opustiti i zabaviti! 

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

  • Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na 091 3547 684 ili four.lions@hi.htnet.hr prema raspoloživosti
  • Rok iskoristivosti kupona: 30.09.2021.
  • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 3 dana ranije
  • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti
  • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona preko portala Kupime.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi

Kontakt i lokacija

Hotel Koralj, Otok Zlarin

four.lions@hi.htnet.hr

091 3547 684

Zlarinska obala 17

Kupljeno više od 0

Dodaj u favorite

Predložene ponude