[Zadarska rivijera, Karin Gornji] Apartmani Milić***: ŠPICA SEZONE 2 noćenja za do 6 osoba od 735 kn!

Karin Gornji

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

Snaga jadranskih valova prodrla je u dalmatinski krš, našla se u malom gradu u zaleđu Zadra. Ta sila stvorila je najmanje more na svijetu, Karinsko more, kao i najveće bogatstvo istoimenog mjesta.

Njegovu ljepotu krase njeni vodotoci, rijeka Bijela i rijeka Karisnica, koji kroz slatkovodne pritoke stvaraju ljekovito blato. Izuzetno je učinkovit u ublažavanju problema uzrokovanih reumatskim i sličnim bolestima. Topla mediteranska klima slomljena je svježom planinskom klimom Velebita i ovo mjesto čini ugodnim tijekom cijele godine. Postoji čist zrak koji koristi ljudima s respiratornim problemima i bolestima poput astme i slično. Izuzetna blizina urbanih područja poput Zadra i Šibenika ne narušava mirno okruženje Karine. Pored njih, u blizini su nacionalni parkovi poput NP Paklenica, NP Krka, Plitvička jezera i drugi. Dostupnost velikih gradova s ​​bogatom poviješću i jedinstvene ljepote prirode, klime i tišine koji krase ovo mjesto pružit će vam zanimljiv i ugodan odmor.

Apartmani Milić nositelji su nacionalne sigurnosne oznake "stay safe in Croatia", što podrazumijeva poštivanje zdravstvenih i sigurnosnih preporuka. Objekt se nalazi u Gornjem Karinu, na 500 metara od šljunčane plaže te 5 minuta hoda od ljekovitih blatnih kupki. Gostima su na raspolaganju restoran, oprema za roštilj i besplatan WiFi.

Svi apartmani s pogledom na Jadransko more i Velebit uključuju TV sa satelitskim programima, kuhinju te balkon ili terasu. Također obuhvaćaju vlastitu kupaonicu s tušem.

Objekt Milić smješten je neposredno uz trgovinu prehrambenih proizvoda. Gosti mogu istražiti biciklističke staze dostupne u neposrednoj blizini. Do bara ima 150 metara. Franjevački samostan iz 15. stoljeća udaljen je 200 metara.

Potok Bijela rijeka nalazi se na oko 5 km. Objekt je smješten 40 km od Nacionalnog parka Paklenica i 50 km od Nacionalnog parka Krka. Do povijesne jezgre Zadra ima 30 km.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na 092 254 6647 ili milic.antonija@gmail.com prema raspoloživosti
Rok iskoristivosti kupona: 01.09.2021.
Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Otkazivanje rezervacije nije moguće. Promjena termina potvrđene rezervacije moguća je do 4 dana prije rezerviranog dolaska (do 14:00h). U suprotnom se kupon smatra iskorištenim i daljnje korištenje kupona nije moguće
Rezervaciju smještaja  potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona
Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba (i djece), kao i točnu dob djece

Ostale napomene

Možete kupiti više kupona i produžiti boravak
Smještaj je prema raspoloživosti, ovisno o broju osoba
Na linkovima pogledajte slike i opremljenost pojedinog apartmana i sobe:

apartman A (bračni krevet + pomoćni ležaj)
- apartman B (bračni krevet + pomoćni ležaj)
apartman A1 (bračni krevet + pomoćni ležaj)
- apartman B2 (bračni krevet + pomoćni ležaj)
- apartman C (bračni krevet + 3 pomoćna ležaja)
- apartman C3 (2x sobe s bračnim krevetima + pomoćni ležaj)
soba 1 (bračni krevet ili 2 odvojena)
soba 3 (bračni krevet)

Kontakt i lokacija

Apartmani Milić***, Karin Gornji

milic.antonija@gmail.com

092 254 6647

Novo naselje 130

Kupljeno više od 0

Dodaj u favorite

Predložene ponude