[Vodice] Hotel Villa Arausana & Antonina****: 3, 4 ili 8 dana odmora za dvoje u svibnju i lipnju!

Vodice

Rudan d.o.o.

Provedite opuštajući odmor u moderno uređenim Villama Arausana&Antonina s privatnim vrtom i infinity bazenom tik uz more!

Ponuda je istekla!

Prepustite se čarima Dalmacije u romantičnom hotelu na prekrasnoj lokaciji!

Smješten u jednom od najpopularnijih turističkih središta Dalmacije-Vodicama, na samoj plaži i udaljen svega nekoliko koraka od centra grada Vodica, Hotel Villa Arausana & Antonina nudi svojim gostima komforne i moderno uređene sobe te koncept visokokvalitetne i personalizirane usluge. Posebna pažnja posvećena je svakom pojedinom gostu te nas raduje što Vam možemo pružiti uslugu jer mi smo tu zbog Vas.

Potpuno obnovljen i moderno dizajniran, Hotel Villa Arausana & Antonina pruža vrhunsku uslugu smještaja i mogućnost uživanja u ugodnom ambijentu našeg restorana na samoj plaži s bogatom gastro ponudom. Nakon romantične večere uživajte u ispijanju Vašeg omiljenog pića u La Belle Vie Beach baru i prepustite se ugođaju ljeta uz neopisiv pogled na more i obližnje otoke.
 

Provedite nezaboravan odmor u luksuznom hotelu na prekrasnoj lokaciji, počastite se bogatim buffet doručkom i uživajte u blagodatima sunca i kristalno čistog mora!


Kontakt i lokacija

Hotel Villa Arausana & Antonina****, Vodice

arausana.antonina@rudan.com

+385 22 460 677

Grgura Ninskog 8

Predložene ponude

Otključaj skrivene ponude do 90%! 🤫

Prijavi se na naš newsletter i jednom mjesečno preuzmi tajni ključ! Budi brz!