Ultrazvuk i endokrinološki pregled štitnjače - uz odmah gotove nalaze!

Kvatrić

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

Sumnjate li na probleme sa štitnjačom? Na vrijeme otkrijte hormonske poremećaje ili druge promjene na jednoj od najvažnijih žlijezda u tijelu! Ne propustite ovu priliku Poliklinike Superiora - nalazi su gotovi odmah!

Endokrinološki pregled nužan je ukoliko postoji sumnja na neki od poremećaja žlijezda s unutarnjim izlučivanjem, u koje spadaju hipofiza, štitnjača, doštitne žlijezde, gušterača, nadbubrežne žlijezde te spolne žlijezde (jajnici u žena, testisi u muškaraca), tj. kada postoji sumnja ili je dokazano da neka od navedenih žlijezda ne funkcionira optimalno, najčešće zbog nedostatne ili prekomjerne hormonske aktivnosti. Pregled je potreban i ako postoji sumnja ili je dokazana osteoporoza, ako imate poteškoća zbog prekomjerne ili nedostatne tjelesne težine, ako se uz dosadašnje lijekove ne osjećate dobro ili kao kontrolni pregled.

Kako izgleda pregled?

Pretraga obuhvaća razgovor sa specijalistom endokrinologom o bolestima članova obitelji, Vašim bolestima od rođenja i eventualnim sadašnjim tegobama, pregledom kompletne medicinske dokumentacije te fizikalnim pregledom s posebnim naglaskom na moguće promjene koje su tipične za poremećeni rad pojedine žlijezde (visina, težina, indeks tjelesne mase, izgled kose, očiju, štitnjače, kože, okrajina, vrijednost krvnog tlaka). Nakon pregleda i uvida u sve nalaze, endokrinolog će postaviti radnu ili konačnu dijagnozu te, ukoliko je potrebno, preporučiti dodatne pretrage poput mjerenja hormona, slikovne preglede žlijezda kao što su ultrazvuk, kompjuterizirana tomografija, magnetska rezonancija te eventualno citološku punkciju pod kontrolom UZV-a i nakon toga odlučiti o načinu liječenja

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 06.11.2021.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Redovne cijene možete pogledati OVDJE

Facebook stranicu Poliklinike možete pogeldati ovdje

Radno vrijeme:
pon - ned: 12h - 20h

Kontakt i lokacija

Poliklinika Superiora, Kvatrić

info@superiora.hr

099 4641 734

Voćarska ulica 14

Kupljeno više od 14

Dodaj u favorite