[Toplice Sv. Martin - cijela sezona] Apartmani Lapaž****: 3 dana za dvoje!

Sv. Martin

Apartmani Lapaž

Ova međimurska zelena oaza mira nudi mnoštvo raznolikih sadržaja i autohtonih gastronomskih užitaka.
Odaberi opciju
3 dana i 2 noćenja sa korištenjem finske saune i Cold Plunge bazena za dvije osobe termin od nedjelje do petka RASPRODANO
3 dana i 2 noćenja sa korištenjem finske saune i Cold Plunge bazena za dvije sobe termin od petka do nedjelje RASPRODANO
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

26 kupljeno

Provedite 3 idilična dana u jednoj od najatraktivnijih turističkih destinacija koju vam sjeverna Hrvatska nudi!

Ova međimurska zelena oaza mira nudi mnoštvo raznolikih sadržaja i autohtonih gastronomskih užitaka, zbog čega je dobivena titula Europske destinacije izvrsnosti. Uživajte s dragom osobom u tri dana vrhunskog odmora! 

Apartmani Lapaž nalaze se na prekrasnom mjestu, tik do Toplica Sveti Martin na Muri, na pitomoj uzvisini. Ovdje je sve podređeno vašem užitku, od apartmana do ljubaznih domaćina. Svaki apartman ima terasu, odnosno balkon i jedno parkirno mjesto. Oni su vrhunski opremljeni, tako da svaki posjeduje svoju hidromasažnu kadu s termalnom vodom te vodeno-zračnom masažom. Kuhinje imaju sve potrebne kućanske aparate pa u njima možete kuhati kao da ste u vlastitoj kući.

U sklopu ove ponude očekuju vas 2 noćenja za dvije osobe u luksuznim apartmanima, korištenje bazena u sklopu apartmana, neograničeno korištenje novootvorenog wellness centra (finska sauna i Cold Plunge bazen), najam bicikla i korištenje interneta. 

Ako poželite, tijekom boravka možete posjetiti i obližnje barokne gradove Varaždin i Čakovec, s brojnim kulturno-povijesnim znamenitostima i građevinama.

 

Odmorite se u Sv. Martinu!


Kontakt i lokacija

Apartmani Lapaž****, Sv. Martin

info@apartmani-lapaz.com

(099) 2199 404

Sportska ulica 18

Predložene ponude

Otključaj skrivene ponude do 90%! 🤫

Prijavi se na naš newsletter i jednom mjesečno preuzmi tajni ključ! Budi brz!