[Split] Stomatološki pregled, čišćenje kamenca, poliranje i fluoridacija

Split

Stomatološka ordinacija dr. Bigava-MaršićKamenac razgrađuje strukturu zubne cakline te dovodi do karijesa i upale mesa. Čišćenje kamenca uklanja naslage s površine zuba bez oštećenja. Kamenac je potrebno skidati kako zbog estetike, tako i zbog zdravlja. Fluoridacija smanjuje rizik od nastanka karijesa.
Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
  • Dana

  • Sati

  • Minuta

  • Sekundi

54 kupljeno

Mnoge navike nepovoljno utječu za zdravlje i izgled zubi. Konzumiranje kave, crnog čaja, pušenje, pijuckanje obojenih pića i dr. dovode do stvaranja kamenca i pigmentiranja zubi, što kvari njihov izgled, ali i zdravlje. Sve to može kulminirati s narušavanjem zubne cakline, stvaranjem karijesa i upale zubnog mesa. Pobrinite se da do toga ne dođe!

Nakon što se udobno smjestite u zubarsku stolicu, napravit će se stomatološki pregled kako bi se dobio uvid u pravo stanje vaše usne šupljine. Potom će se prijeći na skidanje zubnog kamenca što je potrebno učiniti ne samo iz estetskih, nego i zdravstvenih razloga. Postupkom će se ukloniti sve naslage s površine zubne cakline bez mehaničkih oštećenja. Nakon toga, zubi će se dobro ispolirati, a potom će se pristupiti fluoridaciji. To je postupak koji smanjuje rizik od nastanak karijesa, povećava obrana zuba od karijesa, zaustavljaju se bakterije u razvoju i čini zube otpornijima.

Brinite se o zdravlju i ljepoti vaših zubi!


Kontakt i lokacija

Stomatološka ordinacija dr. Bigava-Maršić, Split

info@croatiadentist.com

021 537 333

Ulica Slobode 2b

Predložene ponude

Pored svega ostalog od sada možete kupiti i preko 50 000 proizvoda na našem web shopu! 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter!