[Split] Uskršnji praznici u Hotelu Pax***! 2 noćenja s doručkom, uskršnjom večerom i bocom vina za dvije osobe od 798 kn!

Firule

Hotel Pax SplitPrekrasan, moderan, a opet jedan ipak malo drugačiji hotel na idealnoj lokaciji i za ljetne i zimske turiste, poslovne ljude, osobe koje posjećuju svoje voljene u KBC-u, pa sve do hodočasnika i korisnika zdravstvenog turizma.

Ponuda je istekla!

Hotel Pax iz Splita, hotel s 3 zvjezdice i 50 smještajnih jedinica, lociran nadomak starog grada i predivne pješčane plaže ima za vas izvrsnu ponudu!

Jedan malo drugačiji hotel

Ime 'Pax' odabrano je iz latinskog jezika - ono znači mir te odašilje jasnu poruku, a to je mirno okruženje te vrata otvorena svima. Od ljetnih turista do poslovnih ljudi i osoba koje posjećuju svoje voljene na liječenju u KBC-u, sve do hodočasnika i korisnika zdravstvenog turizma.

Cjelogodišnji fokus temelji se na autentičnom iskustvu Mediterana.

Hotel Pax nije u samom centru povijesne jezgre, i to s dobrim razlogom. Split vrvi životom do točke ogromnih prometnih zastoja i ne dopušta ni trenutak mira i tišine. Zato je lokacija pomno odabrana, za mirnije i opuštenije odsjedanje, na par minuta od centra, u omiljenom dijelu grada Splita.

Usmjereni na zdravo življenje- usluga doručka je raznovrsna i organska, sadržaji uključuju biciklizam, a pristup plažama i obali je brz i jednostavan. Hotel sadrži prekrasnu terasu i vrt za bezbrižno opuštanje na svježem morskom zraku. Budući da se hotel nalazi pokraj dviju bolnica, odličan je izbor za zdravstveni turizam i posjete svojim voljenima u KBC Firule ili KBC Križine.

Lokacija hotela je pored samostana fra Ante Antić te u neposrednoj blizini Crkve Svetog Iskupitelja, što ga čini savršenim za mirno i opuštajuće iscjeljivanje duha i tijela. Također, idealna je točka polazišta za hodočasnike na hodočašću. A grad Split je povijesno katoličk pa smo tako nadomak mnogih svetišta koje sadrži. Osoblje je obazrivo na specifične potrebe grupa hodočasnika te pojedinih hodočasnika što podrazumijeva rana odjavljivanja i razna ustupanja.

Deluxe sobe nude pogled na more uz balkon, s velikim krevetima za dodatan komfor. Interijer je besprijekorno uređen, s kupaonicom i tuš kabinom.
Sve sobe su zvučno izolirane te opravdavaju ugled tihog hotela mira.
Sadržaji podrazumijevaju Wi-Fi, klimatizaciju te LED TV. Sve inačice soba imaju privatnu telefonsku liniju te praktični radni stol. 
Usluge peglanja i pranja odjeće dostupne su na upit, uz nadoplatu.
U hotelu možete dogovoriti i prijevoz od zračne luke Split do hotela. Ovo podrazumijeva najam vozila po gradu ili pak osiguran parking uz najavu, ako dolazite autom.

Recepcija je otvorena od 0-24h, a ljubazno osoblje uvijek je spremno pomoći savjetom, razveseliti toplim osmijehom i upoznati s mnogim sadržajima koje hotel nudi.

Doživite spokojnu suprotnost smogu i gužvi svojstvenih centru Splita!


Kontakt i lokacija

Hotel Pax Split, Firule

info@hotelpaxsplit.com

021 280 887

Put iza nove bolnice 10

Predložene ponude

Otključaj skrivene ponude s popustima do -50%! 🤫 🛒

Prijavi se na KupiMe.hr newsletter i započni lov na popuste! Budi brz!