[Sarajevo] Hotel Hollywood**** 3 dana za dvoje uz doručak i wellness za 649 kn!

BiH

Hotel Hollywood****

Tri nezaboravna wellness dana u centru zelene oaze Sarajeva, zvane Ilidža.

Ponuda je istekla!

Uživajte kao na filmu, u hotelu Hollywood s 4 zvjezdice!

Sarajevo je neiscrpno vrelo filmskih priča. Grad u kojem se dodiruju utjecaji istoka i zapada, raznih kultura, vjera i običaja. U neobaveznoj šetnji Baščaršijom možda susretnete i ponekog dobitnika Oscara, poznatog glumca ili režisera. Oko grada se prostiru olimpijske planine Jahorina, Bjelašnica, Igman, Treskavica i Trebević, koje su svojedobno pretvorile Sarajevo u centar svijeta. 

Hotel Hollywood 4* smješten je u centru Ilidže, zelene oaze Sarajeva i u neposrednoj blizini aerodroma, uz sportsku dvoranu i termalnu rivijeru Ilidža gdje se smjestio kompleks otvorenih i zatvorenih bazena. Sobe su izuzetno prostrane i luksuzno opremljene, a u njima ćete pronaći: TV SAT i lokalna, PAY TV – (filmovi, igre, šah…), direktno telefonsko biranje, mini bar, WI-FI.

SMJEŠTAJ
U Hotelu Hollywood**** naći ćete prostrane, moderno uređene sobe s besplatnim bežičnim pristupom internetu i klima-uređajem. Nakon uživanja u ljepotama Sarajeva, dočekati će vas topla i ugodna soba sa savršeno udobnim krevetom za vaše najljepše snove!

U Sarajevu se čarolije događaju kao na filmskoj traci, prepustite im se!

#SarajevoSmjestaj


Kontakt i lokacija

Hotel Hollywood****, BiH

info@hotel-hollywood.ba

+38733773100

Dr. Pintola 23

Predložene ponude

Otključaj skrivene ponude do 90%! 🤫

Prijavi se na naš newsletter i jednom mjesečno preuzmi tajni ključ! Budi brz!