plaćanje na rate

[PULA-ZERONA HLADNI LASER] 5 ili 10 tretmana!

Pula

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 16

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

ZERONA 6D HLADNI LASERSKI SYSTEM -  tehnologija nove generacije razbijanja masnih stanica zamjena za kiruršku liposukciju

ZERONA hladni laser najučinkovitija je neinvazivna alternativa kirurškoj liposukciji, ne zagrijava tkivo pa se može koristiti i kod osoba koje imaju ograničenja u korištenju nekih drugih metoda mršavljenja. Zbog svoje izuzetne učinkovitosti na otapanje masnog tkiva, smanjenje obujma, redukciju masnih naslaga i celulita bez nuspojava, Zerona laser trenutno je jedan od najpopularnijih tretmana u cijelom svijetu a zbog svojih svojstava proglašen je najboljim i najučinkovitijim neinvazivnim laserom na svijetu za redukciju obujma i masnih naslaga. Posjeduje certifikat sigurnosti i kvalitete te se u čak 17 kliničkih studija pokazao kao tretman koji učinkovito smanjuje obujam tijela te eliminira celulit na ciljanim područjima.

Hladna laserska zraka prodire do masne stanice stvarajući poru na njenoj membrani koja se tada stanjuje i otvara istovremeno laserska zraka razbija pohranjene trigliceride unutar same masne stanice i pretvara ih u tekuće stanje slobodnih masnih kiselina i glicerola. Kao takva emulgirana masnoća prolazi kroz otvorenu poru na membrani i izlazi iz stanice. Nakon toga masnoća se prirodno putem našeg limfnog i mokraćnog sustava izlučuje iz tijela bez ikakvog negativnog utjecaja na razine kolesterola i triglicerida u krvi, te ju također metabolisam tijela koristi kao energetsko gorivo i troši 4 puta brže. 

Zerona tretmani su 100% neinvazivni, jer se provode sa low level laserom koji stimulira masnu stanicu, emulizira ju i oslobađa masnoću. Nema potrebe za korištenjem anestezije kao niti bilo kakvih drugih gelova, krema i lijekova protiv boli. Tretman je potpuno bezbolan i ne zahtjeva vrijeme oporavka a laserska zraka isključivo dijeluje na masne stanice nema utjecaja na ostalo tkivo, nema anestezije i odmah nakon tretmana možete obavljati svakodnevne aktivnosti.

Za najbolje rezultate preporuka je da slijedite protokol tretmana: 
* hidratizacija (8-10 čaša vode na dan), zdrava prehrana (izbjegavati prženu i slatku hranu), preporuka je i blaga tjelesna aktivnost u trajanja od najmanje 30 minuta dnevno, poput hodanja, ne konzumirati alkohol i minimalno kofein jer usporavaju limfni sustav što može smanjiti rezultate.  Preporuka je 6-12 tretmana unutar 2-4 tjedna po mogućnosti svakih 2-4 dana za optimalne rezultate. Jedan tretman traje 30-60 minuta ( 20-30 minuta svaka strana ) Ako se tretira recimo samo područje trbuha, a ne i oko cijelog pojasa onda će tretman biti samo sa prednje strane, što znači 20-30 minuta.

Tretman ne preporučamo osobama koje imaju bolesti srca ili krvožilnog sustava, imaju ugrađen Pacemaker, boluju od tromboze, trebaju transplantaciju organa, ženama koje su trudne ili doje te pojedincima s metalnim protezama ili bilo kojom ozbiljnom bolešću, ali i onima koji uzimaju lijekove za snižavanje razine lipida ili antikoagulantne lijekove. Tretman se također ne preporuča osobama koje imaju poremećaj imunološkog sustava (HIV, AIDS), rak (aktivni ili do 1 godine remisije), bolesti limfnog sustava, bubrežne ili jetrene bolesti, Hepatitis A,B,C.

Isprobajte ga i vi!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Mogućnost plaćanja karticama do 12 rata bez kamata i naknada

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime

Jedna osoba može pokloniti 5 kupona

Obavezna najava 4 dana unaprijed prema uputama sa kupona

Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje iz Vašeg profila

Rok iskoristivosti kupona: 09.06.2023. (do tada najkasnije krenuti sa tretmanima)

Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 48h ranije

Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

Radno vrijeme:   
         Pon, sri, pet: 12-18 h
         Uto, čet: 9-13 h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 13

Predložene ponude