plaćanje na rate

[CIJELA SEZONA - Zadar] Hotel & Restoran Fortuna****: 3 ili 6 dana za 2 osobe na samom ulazu u grad Zadar!

Zadar (Murvica)

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 15

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Fortuna raspolaže sa 12 suvremeno dizajniranih i opremljenih jednokrevetnih i dvokrevetnih soba sa kupaonicom tuš/kada, WC, klima uređajem, telefonom, TV/SAT, mini barom, sefom, sušilom za kosu, WI-FI.

Ugostiteljske usluge pružaju se u zatvorenom, klimatiziranom, restoranu (170 mjesta) i vanjskoj terasi (50 mjesta). U tom segmentu ponude nudimo uslugu klasičnog doručka/ i pansiona, ali i riblje i mesne specijalitete, vegetarijanska jela, pripremana na bazi autohtone domaće, odnosno tradicionalne mediteranske kuhinje, po narudžbi i nadaleko poznata jela ispod peke. Organiziramo proslave vjenčanja, krštenja, domjenaka, poslovnih ručkova i večera. Također nudimo mogućnosti organiziranja poslovnih sastanaka i prezentacija u odvojenom prostoru za 20 osoba. Jela ispod peke imaju dugogodišnju tradiciju u ovom kraju, a osim bogatog gurmanskog imaju i kulturološki značaj s obzirom da se peka koristi isključivo u Dalmaciji. 

S ciljem aktivnog odmora u prirodi Fortuna svojim gostima nudi najam bicikla, mopeda i skutera te razne druge aktivnosti animacijskog i zabavnog karaktera. 

Svoju ponudu Fortuna će prilagoditi svim segmentima tržišta: individualnim gostima i manjim grupama različitih socio-ekonomskih mogućnosti, kojima je konforan smještaj, čist i očuvan prirodni okoliš, more i sunce, bogati fundus spomeničke baštine osnovni motiv dolaska u turističku destinaciju Zadar. 

Grad Zadar, kao osnovni lajt motiv dolaska domaćih i inozemnih gostiju smatra se „ muzejom na otvorenom“ zbog bogatog fundusa povijesno-kulturne građe, a među monumentalnim sakralnim objektima nalazi se Sv. Donat, katedrala Sv. Stošije, crkve Sv. Marije, Sv. Šime i Sv. Frane, riznica Zlato i srebro Zadra, Arheološki i Narodni Muzej, te moderne instalacije Pozdrav Suncu i Morske orgulje.

Osim povijesnog i kulturološkog značenja Zadar obiluje prirodnim i atraktivnim šetnicama pored mora, pjeskovitim i šljunčanim plažama, a najbliža i najpoznatija je plaža Kolovare, udaljena 7 km.

Fortuna se nalazi na samom ulazu u Zadar (8 km. od strogog centra grada)na prometnom pravcu (autoput A1) u blizini zračne luke Zadar (5 km.) te Nacionalnih parkova i Parkovima prirode, koji predstavljaju dodatni razlog da nas uvrstite u Vaše promidžbene materijale i time Vašim gostima omogućite kvalitetan i nezaboravan odmor u Dalmaciji.

Preporučite nas s povjerenjem!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na +385 91 212 0019 (pon - pet 9-17h) ili fortuna.restaurant.zadar@gmail.com, te potvrda rezervacije po primitku kupona na fortuna.restaurant.zadar@gmail.com prema raspoloživosti
Jedan kupon vrijedi za dvije osobe
Jedna osoba može koristiti neograničeni broj kupona na svoje ime   
Jedna osoba može pokloniti neogranični broj kupona
Kupone je moguće spajati        
Rok
iskoristivosti kupona: 31.08.2022.
Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 3 dana prije dolaska
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

 • Obavezne doplate (plaćanje u hotelu):
  ✓ boravišna pristojba 10 HRK po osobi i danu
  ✓ djeca 12-18g. 5 HRK po danu
 • Nadoplate za djecu i odrasle - na trećem ležaju uz ograničen broj - na upit (plaćanje u hotelu):
  ✓ Djeca do 3,99 g. gratis
  ✓ Djeca 4g. - 6,99 g. 50%
  ✓ Djeca 7g. - 11,99 g. 30%
  ✓ Djeca 12g. - 14,99 g. 20%
  ✓ odrasli 20%
 • Moguća nadoplata (plaćanje u hotelu):
  ✓ večera 80 kn/večera/osoba
 • Check in od 14 h, check out do 11 h
 • Boravak kućnih ljubimaca  nije dopušten

Kontakt i lokacija

loyalty Kupnjom dobiješ 50 HRK

* - Poklon kod možeš iskoristiti na sljedećoj kupovini. Minimalan iznos košarice mora biti 200 HRK.

Kupljeno više od 18

Predložene ponude