plaćanje na rate

[Wellness dan za dvoje] 2 klasične masaže tijela + 60 min u infracrvenoj sauni

Stenjevec

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Regenerirajte se, pomladite i uklonite posljedice stresa.

Dođite u Wellness centar Aquathermal u kojem vas čeka klasična masaža tijela u paru i 60 minuta korištenja infracrvene saune. Ponuda je namijenjena za dvije osobe pa podijelite s dragom osobom ovo predivno iskustvo!

Svaka masaža djeluje istodobno na naše fizičko i psihičko stanje. Tijekom masaže čovjek se psihofizički relaksira te brže i lakše oporavlja od raznih zdravstvenih poremećaja. 

Na mjestu primjene masaže organizam reagira: porastom temperature na površini kože i u potkožnom tkivu, širenjem krvnih žila, većim lučenjem histamina i hormona, ubrzanom produkcijom kolagena i bržom razmjenom tvari u organizmu. Posljedica tih reakcija su osjećaj opuštenosti te manje napetosti i bolova u tijelu. Naime, mijenjajući našu fiziologiju ručnim pokretima u organizmu popravlja se cirkulacija, jača imuni sustav, uklanjaju se toksini i višak tekućine, opušta napetost u mišićima i zglobovima, smanjuju bolovi, učvršćuje i pročišćava koža.

Masaža puno brže uklanja umor i psihičku napetost od pasivnog ležanja i čekanja da umor prođe. Tijekom masaže u organizmu pojačano se luči veća količina endogenih opijata, među kojima je osobito poznat serotonin. Naime, stres i napetost ali i nepravilna prehrana, manjak kretanja mogu rezultirati manjkom serotonina, tzv.hormona sreće, što za posljedicu može imati umor, tjeskobu, nesanicu, smanjen seksulani nagon, ubrzano lupanje srca i još puno toga.

Infracrvena sauna malo je zastupljena na našim prostorima pa se o njoj relativno malo zna. To je sauna napravljena od drveta nordijske omorike u kojoj se zagrijavanje vrši pomoću dugih infracrvenih zraka. Infracrvene zrake stvaraju toplinu koja vrlo prija našem tijelu. Priodan izvor IC zraka je sunce, čiji spektar sadrži 60% ovih zraka. Ako naše tijelo ne dobiva dovoljnu količinu IC svjetla od sunca, postajemo bolesni i depresivni. Dakle, infracrvena toplina neophodna je za zdravlje svih živih bića.

Toplina infracrvene saune relaksira i opušta tijelo, reducira stres i otklanja napetost u mišićima. Blagotvorna je za detoksikaciju, odnosno otkanjanje štetnih učinaka i toksina iz organizma i za pročišćavanje kože. Infracrvena sauna jača imunološki sustav. U medicini se IC toplina koristi za smanjenje bola u zglobovima, leđima i vratu, kod reume, artroze, neuralgije, smanjuje bol kod kroničnog umora i fibromijalgije, pomaže kod tretmana celulita, alergije i nekih kožnih oboljenja.

KROMOTERAPIJA - TERAPIJA BOJAMA SVJETLA 

Prilikom korištenja saune, birate boju svjetla koja djeluje terapijski i ima pozitivan učinak na različite aspekte zdravlja.

 • CRVENA: Donosi toplinu, energiju i stimulaciju, stoga je dobra boja za umor, prehladu, prohladne i pasivne ljude. Daje energiju srcu i krvotoku te potiče osjetila.
 • ŽUTA: Pročišćava krv, pomaže probavu i ima učinak čišćenja. Snažno potiče radost, donosi osjećaj sigurnosti, kao i snažan osjećaj dobrobiti.
 • PLAVA: Hladna boja koja umiruje. Smanjuje krvni tlak, smiruje disanje i srce. Pomaže u liječenju poremećaja spavanja i glavobolje.
 • ZELENA: Hladna boja koja pomaže smanjiti oticanje zglobova i tkiva, smiruje živčani sustav tijela.
 • LJUBIČASTA: Pojačava učinak ljekova, potiče pravilno funkcioniranje limfnog sustava i vrlo je korisna u menopauzi.
 • TIRKIZNA: Mentalno opušta, može pomoći u reguliranju ravnoteže u sustavu pluća i debelog crijeva. Potiče duhovni rast.


Uživajte u dvoje u wellness danu u Wellness centru Aquathermal!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 2 kupona na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 31.10.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Dvije osobe ponudu koriste istovremeno
Jedan kupon
 vrijedi za 2 osobe
Tretman se radi Aromateka kozmetikom
Cjenik 
možete pogledati OVDJE
Radno vrijeme:
ponedjeljak - subota po dogovoru

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 33

Predložene ponude