plaćanje na rate

Vrhunska akupresurna masaža - terapija za kralježnicu i relaksacija tijela i uma

Centar

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 6

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Akupresurna masaža jedinstvena je kombinacija terapije i relaksacije.

Osmišljena je da poput noćnog odmora regenerira tijelo i smiri um. Uklanja bolove, stres i iscrpljenost.

Objedinjuje neinvazivne manualne tehnike tradicionalne kineske medicine i suvremenih manualnih terapija:

 • masaže (opuštanje muskulature)

 • opuštanja mišićno fascijalnih napetosti i pasivnog istezanja muskulature (prirodna dekompresiju kralježnice i indirektno vraćanje dislociranih kralježaka)

 • akupresure (pritisak prstima na točke energetskih tokova)

Nema skidanja i popratnih procesa. Sve tehnike opuštanja i istezanja vrše se preko odjeće i prostirke. Cijelo vrijeme ležite na ugodnom masažnom stolu i pokriveni ste plahtom ili pokrivačem.

Naša lokacija u centru Zagreba što omogućava brz dolazak. Ugodan i miran ambijent odvaja Vas od svakodnevne vreve i buke grada, a radno vrijeme po dogovoru pogoduje Vašem dnevnom rasporedu.

Djelovanje akupresure osjeti se na svim razinama tjelesne, fiziološke i emocionalne strukture te je odličan pokazatelj pravog energetskog stanja. Nizom zahvata prate se linije energetskog toka koji prolazi uz kralježnicu i linije koje se nastavljaju u ostale dijelove tijela.

Već osnovnim akupresurnim zahvatima pritiska na muskulaturu leđa i vrata potiče se stimulacija mišića kralježnice i njihova mobilizacija. Kombinacijom tradicionalne akupresure točaka uz kralježnicu, opuštanja miofascijalne napetosti leđnih mišića i metode postupnog pasivnog istezanja postižemo prirodnu dekompresiju kralježnice.

Takvom dekompresijom kralježnice dolazi do oslobađanja dislociranih kralježaka te pritiska na ligamente, diskus i korijene živaca koji izlaze iz leđne moždine, kao i do određene razine regeneracije tkiva. Potiče se jačanje mišića i bolje držanje kod deformacije kralježnice. Pomaže pri rješavanju tegoba kao što su križobolja, uklještenje, hernija diska, išijas.

Umirujuće djeluje na prekomjerni rad autonomnog (vegetativnog) živčanog sustava koji inervira sve unutrašnje organe. Prebacujući ga u bazični način rada, tijelo se može brzo oporaviti od hormona stresa, što znači odmoriti i obnoviti te poboljšati svoje vitalne funkcije.

Kod većine ljudi danas, uslijed stresnog načina života, previše aktiviran simpatički sustav uzrokuje tenzije i bolove u leđima, vratu, glavobolje, napetosti u ekstremitetima, probleme sa zglobovima i sl., kao i probleme sa funkcijama organa i sustava te posljedično sa psihičkim napetostima, nemirom i nespavanjem.

Suvremene masažne terapije primarno se fokusiraju na područje kralježnice upravo zbog direktnog utjecaja na autonomni živčani sustav. Dovode do duboke opuštenosti i revitalizacije. Potiču dublje metaboličke procese, detoksikaciju i regeneraciju tkiva, a potaknuti fiziološki procesi razbijaju nakupljeni stres.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 2 kupona na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 2 kupona
Najava 2 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 16.01.2023.
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti jedino u slučaju drugačijeg dogovora sa terapeutom
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta,
naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Ponuda vrijedi samo za nove klijnte!

Radno vrijeme: PO DOGOVORU (Odaberite vrijeme koje najbolje odgovara vašem rasporedu ili dnevnom ritmu. Spremni smo vam pomoći od ranih jutarnjih sati, prije nego što krenete u dnevne obaveze. Rani jutarnji sati najbolji su za oslobađanje energije i podizanje raspoloženja. Kada su vam tijelo i um u miru, funkcionirate na najvišoj razini).

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 102

Predložene ponude