plaćanje na rate

Ultrazvuk i pregled koljena ili ramena u Poliklinici Đurić!

Centar

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 22

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

UZV nam dopušta detaljno određivanje mjesta i razine oštećenja, te vam naši specijalisti ortopedi postavljaju detaljnu dijagnozu, kao i najbolja rješenja i mogućnosti liječenja. Pregled traje kratko, ali znači puno!

Ultrazvučni pregled, sonografija ili ehosonografija koristi malu ultrazvučnu sondu i gel kako bi tijelo pacijenta izložili  visoko frekventnim valovima zvuka. Ultrazvuk je sigurna i bezbolna dijagnostička metoda, a stvara slike unutrašnjosti tijela koristeči valove zvuka. Ultrazvučni pregled NE KORISTI ionizirajuće zračenje (kao röntgenske zrake). Kako se ultrazvučne slike stvaraju u realnom vremenu, ultrazvukom je moguće prikazati i strukturu i gibanje unutarnjih organa, kao i protok krvi u krvnim žilama.

Kako bi se pravilno i točno odredila oštećenja ili ozljede, potreban je specijalistički pregled kod ortopeda specijaliste. Takvim pregledom prvenstveno se procjenjuje stanje koštanozglobnog, tj. lokomotornog sustava, u ovom slučaju koljena , vrlo važnog zgloba u tijelu koje je sklono ozljedama i oštećenjima. 

UZV se pobliže određuje područje i razina oštećenja koljena, te se može detaljnije analizirati cijela unutrašnja struktura zgloba koljena. Ultrazvuk je postao neizostavan dio postavljanja dijagnoze, omogućuje pravovremeno i egzaktno dijagnosticiranje, adekvatne mogućnosti liječenja, te puno točnije prognoze oporavka mišićno-koštanog sustava koljena.

Ultrazvuk koljena se izvodi ultrazvučnom sondom visoke frekvencije kojom se šalju valovi kroz tijelo, a sonda zatim prima reflektirane valove i na taj način stvara sliku. Ova vrsta pregleda je namijenjena za analizu površinskih struktura područja koje se pregledava. Ultrazvukom se promatraju, odnosno pregledavaju isključivo meka tkiva, poput kože, potkožnog tkiva, mišića, tetiva, burze, te zglobne hrskavice i površine kostiju.

UZV ramena nam koristi u dijagnosticiranju i procjeni degenerativnih poremećaja zglobova (artritis), rotatorne manšete (impingment), rupturi ligamenta i tetiva, ozljede povezanih sa sportom, ozljeda vezanih uz rad, infekcija (kao što je osteomijelitis), tumora (primarni tumori i metastaze), bolova u zglobovima i kostima, oticanja ili krvarenje u tkivima i zglobovima, bol u ramenu, rupture mišića i ostalih patoloških promjena ramenog obruča.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 2 kupona na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 31.10.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Na pregled je potrebno donesti PCR test ili potvrdu o cijepljenju
Pregled traje
oko 20  min
Ponudu mogu koristiti žene i muškarci
Pregled obavlja specijalist radiologije
Redovan cjenik pogledajte OVDJE
Radno vrijeme:
pon - pet: 9 - 19 h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 65

Predložene ponude