plaćanje na rate

Tretmani kojima ćete GARANTIRANO skinuti do 40cm u obujmu ili čak 3 konfekcijska broja!

Pešćenica

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 23

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Tajna Ljepote 

Ciljanim tretmanima za oblikovanje tijela i mršavljenje uz vodstvo stručnog osoblja, svaka žena može postići vitku liniju bez ugrožavanja zdravlja. Otkrijte Tajnu ljepote, otkrijte kako mršaviti zdravo i pametno, pronađete savršenu kilažu i osjećajte se zadovoljno.

Cryocoolsculpting 360  Pro je najnoviji i jedini uređaj četvrtke generacije u Hrvatskoj koji zamrzavanjem pod 360 stupnjeva trajno uklanja masne stanice sa podbratka, trbuha, bedara, stražnjice, nogu, ruku, listova, leđa, područja ispod prsa (kod muškaraca).! Aplikatori ovog uređaja zamrzavaju masno tkivo po cijeloj površini za razliku od prethodnih uređaja koji zamrzavaju tkivo samo bočno. Time su i rezultati puno bolji a sam tretman traje kraće. Po prvi puta uređaj može potpuno ukloniti podbradak što omogućuje manji aplikator za podbradak.

 • uređaj ima čak 5 aplikatora kojima se mogu tretirati sve površine na tijelu gdje postoji masno tkivo
 • aplikatorom za podbradak izuzetno se učinkovito već nakon prvog tretmana vide poboljšanja.
 • tretmani su potpuno neagresivni, bezbolni, sigurni i učinkoviti
 • zamjenjuje čak 3 tretmana u odnosu na prijašnje uređaje
 • masno tkivo se tretira na -5 do -10 stupnjeva
 • Mogu se tretirati 4 klijenta istovremeno
 • Rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana

Rezultati dobiveni aparatom V5 UltraContoure 6 u 1 vrlo su slični onima dobivenim kirurškom liposukcijom. Tretmani se izvode svakih 7 do 10 dana, a ovisno o regiji koju tretiramo tretman traje i do 2 sata.

Specifičnosti 

 • najnoviji aparat koji potpuno uklanja višak masnih stanica, reducira celulit te zateže i učvršćuje kožu
 • prvi aparat koji objedinjuje HIFU tehnologiju i radiofrekvenciju u jednoj sondi čime se postižu izvanredni rezultati u samo tri dolaska
 • rezultati su vidljivi odmah nakon tretmana
 • aparatom možemo tretirati svaki dio tijela gdje postoji višak masnih stanica: trbuh, stražnjicu, bedra i bokove, noge, koljena, listove, ruke, leđa, podbradak.

Djelovanje: Samo UltraContour aparat kombinira čak 6 metoda: HIFU, RF, DVIJE SONDE ZA KAVITACIJU, DVIJE BIO MIKRO STRUJE, VACUUM I I NFRACRVENO LED SVIJETLO. UltraContour konačno je rješenje za učinkovito i neinvazivno uklanjanje viška masnih stanica i oblikovanje tijela. Kombinacija različitih metoda djeluje na lokalizirane masne stanice čime se smanjuje obujam od 4 do čak 10 centimetara u samo tri tretmana! Tretmani su posebno pogodni za ona područja koja se vrlo teško uklanjaju čak i uz dijetu i vježbu, a rezultati su dugotrajni bez potrebe za tretmanima održavanja.

10 Tesla uređaj za elektromagnetski trening mišića istovremeno omogućuje izgradnju lijepih, vretenastih mišića te sagorijeva masnoću kako kod žena tako i kod muškaraca.

Princip rada uređaja je visokofrekventna energija magnetskih vibracija koja kroz četiri velika aplikatora penetrira do 8 centimetara u mišiće. Pulsirajuća energija od samo 30 minuta može izazvati čak 35 000 jakih mišićnih kontrakcija što je zamjena za čak 5 sati vježbanja.

 • TESLA s RADIOFREKVENCIJOM –sagorijeva masnoću, rješava vas celulita i oblikuje tijelo bez dijeta i vježbanja u samo 30 minuta
 • Najnoviji je uređaj na tržištu s snagom čak 10 Tesla za razliku od prijašnjih 7 Tesla uređaja.
 • 4 aplikatora mogu raditi istovremeno – dva za trbuh i stražnjicu, dva za ruke, noge i listove

Maderoterapija je poseban vid anticelulitne masaže koja se izvodi specijalno dizajniranim drvenim rolerima. Ova masaža stimulira limfni sustav ravnomjernim i ritmičnim pokretima u jednom pravcu prema limfnim čvorovima. Time se aktivira metabolizam pa organizam počinje sam izbacivati suvišnu tekućinu i toksine.

Specijalno oblikovani drveni elementi koji se koriste tijekom tretmana omogućuju intenzivan pritisak na područje zahvaćeno celulitom, te ga „razbija“ i uklanja zajedno s masnim naslagama i ostalim toksinima u organizmu. Oslobađanje od toksina potiče naš metabolizam na učinkovitije sagorijevanje masnih stanica, te time i oblikovanje našeg tijela. 

Tretman je posebno dobar i efikasan za uklanjanje i rastapanje masnih naslaga - kako nogu tako i trbuha, smanjenje obujma struka, oblikovanje struka, trbuha (pivskog trbuha) i za oblikovanje stražnjice. 

Maderoterapija na celulit djeluje tako da potiče cirkulaciju, rad limfe, otklanja višak tekućine iz organizma i utječe na razbijanje masnih stanica. Ujedno regulira probavu i metabolizam.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 3 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 31.10.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Cjenik možete pogledati OVDJE

Radno vrijeme: 
pon, sri, čet: 13 - 21 h
uto, pet: 09 - 17 h
subotom salon ne radi

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 9

Predložene ponude