plaćanje na rate

[Tisno, Murter] Hotel Borovnik 4*: Ljetni odmor uz 3 ili 7 noćenja s polupansionom za 2 odrasle osobe ili 2 odraslih i 1 ili 2 djece od 3.205 kn!

Tisno

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Hotel Borovnik

Hotel Borovnik smješten je 500 metara od plaže u naselju Tisno na otoku Murteru, koji je povezan s kopnom. Sadrži bazen, saunu, spa-centar, terase te klimatizirane sobe s TV-om sa satelitskim programima i minibarovima.

U večernjim satima gosti mogu uživati u glazbenim izvedbama na terasi. Hotel u ponudi ima uslugu masaže te najma brodica i mopeda. Gosti mogu vježbati u teretani u sklopu objekta.

Hotel Borovnik ima vlastiti restoran i pizzeriu koja uz pizze poslužuje i tjesteninu. Na raspolaganju je bar sa sladoledom.

Smješteni smo u blizini dva hrvatska nacionalna parka, Nacionalnog parka Kornati i Nacionalnog parka Krka, te starih dalmatinskih gradova Šibenika i Zadra. Hotel nudi 50 soba (stanard klase, kao i obiteljske sobe). Sadrži i bazen sa slanom vodom, plažu, mjenjačnicu, frizer, suvenirnicu, nakit, masažu, restoran a la carte, izletnički ured. Hotel je prošle godine najavljen kao jedan od najboljih obiteljskih hotela u Hrvatskoj. Idealno za one koji u kratkom razdoblju namjeravaju posjetiti sve dalmatinske ljepote.

Tisno je nastalo je na mjestu gdje otok Murter gotovo dodiruje kopno, pa je  po tom uskom tjesnacu (6m), koji razdvaja otok od kopna, i dobilo ime.
Prvi put se spominje 1474. godine, a za vrijeme francuske vladavine (1806-1813.) Tisno je, postalo je najveće otočno naselje i centar komune. Početkom 18. stoljeća, kad je prošla opasnost od turskih napada, sagrađen je most koji povezuje Otok Murter s kopnom, pa se Tisno počelo širiti i na kopneni dio.

Središte starog dijela je na otoku, jugoistočno od pokretnog mosta. Iza zadnjih kuća i crkvice Sv. Andrije nalazi se kamenita, šumom natkrivena plaža sa dugim, ugodnim šetalištem. Noviji dio sagrađen je na kopnenom predijelu Gomilica.

Tisno ima, za mala dalmatinska mjesta, neobično prostrane trgove, bogatstvo zelenila i dugu mjesnu rivu, kao stvorenu za okrepljujuću ljetnu šetnju. U novije vrijeme naglo se razvija kopneni dio Tisna, posebno njegov sjeverozapadni dio i prostor oko uvale Artić. Tu su sagrađene brojne kuće za odmor, apartmani, restorani i manji obiteljski hoteli.

Tisno je poznato i po velikoj fešti Gospe od Karavaja (Caravaggia), 26.svibnja, kad se u Tisnom okupljaju vjernici iz cijelog kraja.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na 022 439 700 ili sales@hotel-borovnik.com prema raspoloživosti
Rok iskoristivosti kupona: 02.09.2022.
Zbog popunjenosti nije moguće koristiti ponudu u razdoblju od 10.08.do 17.08.2021.

Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti
Otkazivanje rezervacije nije moguće. Promjena termina potvrđene rezervacije moguća je do 4 dana prije rezerviranog dolaska (do 14:00h). U suprotnom se kupon smatra iskorištenim i daljnje korištenje kupona nije moguće
Broj soba po ovoj ponudi je ograničen. Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina
Rezervaciju smještaja  potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona
Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba (i djece), kao i točnu dob djece

Ostale napomene

Možete kupiti više ponuda na svoje ime, spojiti ih i produžiti boravak
Udaljenost hotelske plaže: 500 m
Posjetite Facebook i Instagram Hotela Borovnik 4*

Kontakt i lokacija

loyalty Kupnjom dobiješ 40 HRK

* - Poklon kod možeš iskoristiti na sljedećoj kupovini. Minimalan iznos košarice mora biti 200 HRK.

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude