plaćanje na rate

[Terme Tuhelj] Hotel Well****: Osjetite moć ljekovite termalne vode i zaplivajte Vodenim planetom!

Tuheljske toplice

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 20

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

DOBRO DOŠLI U SVIJET ART & SPA DOŽIVLJAJA

Doživite brezvremensku arhitekturu ukumponiranu u prirodom ovjenčanu bajku na dlanu i uživajte u udobnosti modernih soba i kamp parcela kreiranima prema vašem scenariju koji će vam omogućiti da se osjećate kao kod kuće. Doživite poseban svijet u kojem finske i parne saune donose nesvakidašnju teatralnu sliku koja otvara nove dimenzije uživanja u vrućem vjetru. Za kraj opuštanja, zavirite u intiman ambijent SPAeVITA centra koji zajedno s aromatičnim uljima, laganom glazbom i posebnim wellness-ritualima stvara jedinstvene trenutke koji će razigrati vaša osjetila i udahnuti vam novu životnu snagu. Tražite li ipak destinaciju za svoja poslovna okupljanja dopustite nam da zajedno s vama kreiramo inovativan poslovni scenarij u suvremeno opremljenim kongresnim dvoranama.

Na trenutak, odvojite se od ostatka svijeta i zapitajte: “Što je potrebno za dobar osjećaj?”.  Za neke to je ljubav, zdravlje ili uspjeh. Odgovor je  - sve zajedno. Srećom, da bi pronašli ono što vas ispunjava ne trebate ići predaleko jer nadomak glavnog grada nalazi se komadić Bajke na dlanu, u kojoj ćete vi, vaša obitelj ili poslovni partneri doživjeti trenutke koje ćete upisati u spomenar najljepših doživljaja.

Hotel Well**** sadrži 264 suvremeno opremljene sobe koje nude udobnost kreiranu prema vašem scenariju. Bilo da odaberete dvokrevetnu sobu s pogledom na brežuljke, apartman ili obiteljsku sobu, boravak u našem hotelu omogućit će vam da se osjećate kao kod kuće.

Svi sadržaji Terma Tuhelj povezani su grijanim podzemnim hodnicima koji će vam olakšati nesmetano istraživanje u kupaćem ogrtaču, a besplatna wifi mreža pomoći će vam da doživljaje podijelite i s prijateljima. Posebnost hotela Well**** je Art&Spa nota koju ćete pronaći na svakom koraku, bilo da uživate u udobnosti svoje sobe, plivate u bazenima s pogledom na Murtićev mural, uživate u teatralnim sauna programima ili istražujete umjetnost na tanjuru.

Umjetničkoj noti dodajemo i zeleno poslovanje kojim brinemo o okolišu i energetskoj učinkovitosti, a suradnja s lokalnom zajednicom pomaže nam da gostima prezentiramo lokalne zagorske proizvode ukomponirane u gastronomiju naših restorana. 

U sklopu hotela Well**** nalazi se i kongresni centar za prihvat do 500 osoba koji svojim modernim interijerom, bogatom opremom i dvoranama s prirodnim izvorom svjetla, odgovara zahtjevima suvremenog poslovnog gosta. 

Hotel Well**** sadrži i besplatno parkiralište, a ako želite svojeg limenog ljubimca smjestiti pod krov, u sklopu hotela nalazi se i podzemna garaža.

Dvokrevetna classic soba
Max. br. osoba: 2 Veličina: 17 m2
Dvokrevetna soba, francuski krevet veličine 160x200; TV, minibar, AC, 17 m2, u sobi mogu boraviti najviše dvije odrasle osobe – 3.osoba (odrasla ili dijete) u sobi ove kategorije ne može boraviti.

Dvokrevetna premium soba + 1 pomoćni ležaj
Max. br. osoba: 4 Veličina: 26 m2
Dvorevetna soba sa balkonom, dva razdojena kreveta veličine 100x200; TV, minibar, sef, AC, 26 m2.

Osjetite moć ljekovite termalne vode i zaplivajte Vodenim planetom čiji će splet unutarnjih i vanjskih vodenih atrakcija probuditi emocije svih generacija!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

 • Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na +385 49 203 000 ili info@terme-tuhelj.hr prema raspoloživosti
 • Jedna osoba može koristiti 5 kupona na svoje ime 
 • Jedna osoba može pokloniti neograničeni broj kupona
 • Jedan kupon vrijedi za dvije osobe
 • Kuponi se mogu spajati
 • Rok iskoristivosti kupona: 21.06.2023.
 • Rasprodani termini:
  Classic sobe (19.05., 22.-24.05., 27.05., 29.05., 31.05.-03.06., 05.06., 10.06., 12.06., 14.-18.06.)
  ✓ Premium sobe (18.-19.05., 22.-24.05., 01.-03.06., 10.06.)
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska 
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

 • Obavezna nadoplata (plaćanje u hotelu):
  ✓ boravišna pristojba 1,35 € (10 HRK) po odrasloj osobi po danu
 • Nadoplata za djecu i odrasle (plaćanje u hotelu):
  ✓ 3. osoba na pomoćnom ležaju 15 %,
  ✓ Gratis smještaj za djecu do 4,99 godina u sobi sa dvije odrasle osobe (bez pomoćnog ležaja)
  ✓ 50 % popusta za djecu 4,99 do 11,99 godina na pomoćnom ležaju
  ✓ 30 % popusta za djecu 4,99 do 11,99 godina na osnovnom ležaju
 • Moguća nadoplata (plaćanje u hotelu):
  ✓ Puni pansion 15,00 € po osobi po danu
  ✓ Ulaz u saunu 13,00 € po osobi po danu
 • Check in od 14 h, check out do 11 h
 • Boravak kućnih ljubimaca nije dopušten

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 54

Predložene ponude