plaćanje na rate

32 tretmana za smanjenje obujma, detoksikaciju i redukciju celulita!

Maksimir

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 3

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Tajna Ljepote 

Ciljanim tretmanima za oblikovanje tijela i mršavljenje uz vodstvo stručnog osoblja, svaka žena može postići vitku liniju bez ugrožavanja zdravlja. Otkrijte Tajnu ljepote, otkrijte kako mršaviti zdravo i pametno, pronađete savršenu kilažu i osjećajte se zadovoljno.

Termo deka je pasivna i izuzetno ugodna terapija koja traje 40 minuta.Temperatura se može regulirati između 40 i 75 stupnjeva zagrijavanjem 4 zone: ruku, trbuha i nogu a prema želji klijentice. Princip rada se temelji na infracrvenom zagrijavanju deke koje potiče cirkulaciju krvi, oksigenaciju, ukupni metabolizam s ciljem detoksikacije, opuštanja mišića i živaca, redukciju celulita i masnih naslaga. Kompjuterski sistem osigurava regulaciju temperature fokusiranu na cijelo tijelo ili na ciljani dio. Zagrijavanje potiče i propusnost limfnih čvorova, jača imunološki sustav te potiče dobro raspoloženje što je vrlo važno kod mršavljenja.

Body wrapping ili ovijanje tijela u foliju je vrlo učinkovita metoda smanjivanja potkožnih masnih jastučića i opsega tijela. Istodobno smanjuje celulit, pojavu strija i vidljivo poboljšava izgled kože već nakon prvog tretmana. Klijentica se najprije ravnomjerno namaže fluidom te zatim zamata u foliju. Preporučuje se body wrapping kombinirati s termo dekom koja zagrijavanjem dodatno pospješuje djelovanje fluida i na taj način daje najbolje rezultate. Fluid koji se nanosi na problematične dijelove ima učinke lipolize (sagorijevanja masnoće) , te je izvrsni stimulator odvođenja vode i toksina iz organizma. Povećava vlažnost kože, istovremeno je njeguje te joj daje elastičnost i čvrstoću. Uklanja znakove umora i stvara osjećaj opuštenosti, a također je i jedinstveni alat u borbi protiv pretilosti.

Body former/elektrostimulacija poznat je i pod nazivom ‘pasivna gimnastika’ jer su njegove prednosti mnogobrojne. Učinkovit je za brže vraćanje stare linije nakon poroda potiče mišiće na vibriranje i stezanje, što djeluje na razgradnju velike količine masnih stanica kako kod žena tako i kod muškaraca. Pogodan je za sve dijelove tijela, za ponovno dobivanje ravnog trbuha, dignute stražnjice te uskog struka idealan je za otklanjanje celulita te ima izvrstan učinak zatezanja, koža je svilenkastija i glatka poboljšava cirkulaciju, uklanja višak vode i toksina iz organizma, a također povećava prisutnost kisika i hranjivih tvari koje regeneriraju kožu oblikuje mišiće, daje im čvrstoću te povećava mišićnu masu. Samo jednim tretmanom dobiju se isti rezultati kao nakon 7-8 sati naporne vježbe, a sve to bez umora i popratne boli u mišićima. učinkovit je kod podizanja grudi Ima terapijski učinak jer ublažava akutne i kronične bolove.

Vibracijska platforma

SAMO 10 MINUTA VRIBRACIJA = 1 SAT VJEŽBANJA

Samo stajanjem na vibracijskoj platformi angažiraju se svi mišići te su rezultati vidljivi već nakon nekoliko tretmana!

Vibracijski trening koristi se u svijetu u svakoj kiropraktičarskoj ordinaciji kako bi se prije tretmana zagrijali mišići i potaknula što bolja cirkulacija.

Mnogobrojne su prednosti vibracijske platforme:
✓ pojačanje cirkulacije
✓ oblikovanje tijela - smanjenje masnog tkiva i anti-celulitni učinak
✓ povećanje snage
✓ povećanje gipkosti
✓ usporavanje starenja
✓ razvoj mišića
✓ relaksacija
✓ smanjenje boli i mišićnih upala
✓ limfna drenaža
✓ ortopedsko/neurološka terapija
✓ poboljšanje koordinacije I pokretljivosti tijela
✓ prevencija osteoporoze
✓ poboljšanje kvalitete kože

 Vidimo se u studiju Tajna ljepote!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 3 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 27.12.2022.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Salon se nalazi na adresi Bužanova 24a (smeđa dvorišna zgrada na kojoj piše Štrigina 1a)
Cjenik
 možete pogledati OVDJE

Radno vrijeme: 
pon, sri, čet: 13 - 21 h
uto, pet: 09 - 17 h
subotom salon ne radi

Kontakt i lokacija

loyalty Kupnjom dobiješ 50 HRK

* - Poklon kod možeš iskoristiti na sljedećoj kupovini. Minimalan iznos košarice mora biti 200 HRK.

Kupljeno više od 10

Predložene ponude