plaćanje na rate

[Split] Apartmani 4 You**** 2 ili 3 noćenja za 2 osobe!

Split

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 11

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Uživajte u ugodnom smještaju u Apartmanu 4 You in Split**** u centru grada Splita i upoznajte čari Dalmacije iz prve ruke!  

U ponudi su 3 apartmana smještena u samom centru Splita (Bihačka 11 i Pojišanska 13), 350 metara od Dioklecijanove palače koja je pod zaštitom UNESCO-a i samo 500 metara od lokalno popularne plaže Bačvice.

Gradski muzeji su u neposrednoj blizini apartmana, dok je Narodni trg - Pjaca i Riva cca. 400 metara od objekta.

Objekti nude smještaj s 4 zvjezdice, moderan dizajn i besplatan WiFi.

Uz klimu, apartmani imaju potpuno opremljenu kuhinju, blagovaonicu i TV ravnog ekrana sa satelitskim programima. Kupaonica je opremljena tušem i besplatnim kozmetičkim priborom.

Vlasnik može organizirati uslugu najma automobila i uslugu prijevoza iz i do zračne luke, uz nadoplatu.

Zračna luka Split udaljena je 23 km.

Apartment 4 You imaju pogled na grad i javni besplatni parking ispred zgrade.

 

Malo o gradu Splitu...

Split je najveći grad u Dalmaciji i drugi po veličini grad u Hrvatskoj. Druga je po veličini hrvatska teretna luka, ali i jedna od vodećih putničkih luka na Mediteranu.

Split je smješten na jadranskoj obali, u srednjoj Dalmaciji, na Splitskom (Marjanskom) poluotoku. Premda s tri strane okružen morem, Split je obilježen i okolnim planinama, Mosorom na sjeveroistoku, Kozjakom na sjeverozapadu te brdom Marjan, jednom od najvažnijih gradskih simbola, na zapadnom dijelu poluotoka - u blizini stare gradske jezgre. Split okružuju otoci Brač, Hvar, Šolta i Čiovo.

Split ima sredozemnu klimu, koju karakteriziraju suha i vruća ljeta i prohladne, ali umjerene i vlažne zime. Prosječna temperatura zraka najtoplijeg mjeseca viša je od 22°C, a najhladnijeg viša od 4°C.

Punih 17 stoljeća traje priča o Splitu, još otkako je rimski car Dioklecijan odlučio baš na tom poluotoku blizu velikog rimskog grada Salone izgraditi palaču u kojoj bi u miru proveo posljednje godine svoga života. U tih 1700 godina Palača je polako postajala i postala grad, koji danas mami bogatom tradicijom, veličanstvenom poviješću, ljepotom prirodne i kulturne baštine.

U toj strukturi vidljivi su i još uvijek živi svi povijesni slojevi od starog Rima, preko srednjeg vijeka do danas. Šetnjom kroz drevni grad moguće je putovati kroz vrijeme, promatrati vrhunske primjere antičke arhitekture poput Peristila, srednjovjekovne romaničke crkvice i gotičke palače, renesansne portale plemićkih kuća, barokne fasade, sve do moderne arhitekture izvanredno uklopljene u bogatu baštinu.

Takva slojevitost odražava se i u svakodnevnom životu Splita. Lokalni stanovnici sjede u istim kafićima, restoranima i kupuju u istim trgovinama s turistima, dajući im dojam da su dolaskom u Split postali sastavnim dijelom grada i njegovog ritma. Tržnica i ribarnica u centru su života svake splitske obitelji, kao što se cijeli društveni život grada od 200 tisuća stanovnika ogleda na njegovoj Rivi, gdje će svaki gost koji drži do sebe popiti kavu sjedeći do bučnih, temperamentnih Splićana.

Split je mnogo više od veličanstvene arhitektonske kulise. Grad je to u kojem je moguće uživati u vrhunskoj gastronomiji i vinima, naći brojna kulturna događanja poput filmskih i kazališnih festivala, izložbi, vrhunskih muzeja i koncerata, grad koji nudi zabavu od brojnih klubova i barova preko uličnih događanja do festivala poput Ultra Europe kojeg svake godine posjeti i do 100 tisuća mladih iz stotinjak zemalja svijeta.

Kad vam dosadi gradska vreva, tu je Marjan, brdo simbol nad gradom, sa svojom šumom, stazama za trčanje, planinarenjem i biciklizmom, rekreacijskim terenima, ali i drevnim crkvicama u kojima su stari Splićani tražili duhovni mir. Tu su i plaže, za grad veličine Splita neobično brojne i čistog mora, od slavnih pješčanih Bačvica do kamenih osamljenih oaza oko cijelog Marjana.

Nakon svega, čudi li vas što Splićani svoj grad najviše vole opisivati riječima "Nema Splita do Splita"?

Već ovog vikenda doživite raskoš prekrasno uređenih studio apartmana u samom centru Splita!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

 • Mogućnost plaćanja karticama do 12 rata bez kamata i naknada
 • Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na +385 91 2336 110 ili na apartment4you.insplit@gmail.com
 • Možete kupiti više ponuda na svoje ime, spojiti ih i produžiti boravak
 • Jedan kupon vrijedi za 2 osobe
 • Rok iskoristivosti kupona: 06.04.2023.
 • U ponudi su 3 apartmana na 2 lokacije (Bihačka 11 i Pojišanska 13)
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin najmanje 2 dana ranije
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti
 • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona preko portala Kupime.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi
 • U slučaju opravdanog nezadovoljstva nakon roka iskoristivosti, potrebno se obratiti pružatelju usluge. U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć. U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti. U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć.
 • Temeljem članka 79. zakona o potrošačima isključeno je pravo na jednostrani raskid ugovora

Ostale napomene

 • Obavezna nadoplata (plaćanje u objektu): 
  ✓ boravišna pristojba 10 HRK/dan, djeca 12-17 g. 50%, djeca do 12 g. ne plaćaju boravišnu pristojbu
 • Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 12

Predložene ponude