plaćanje na rate

Specijalistički pregled štitnjače i ultrazvučna dijagnostika u ambulanti za bolesti štitnjače!

Svetice

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 22

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Štitnjača je endokrina žlijezda smještena u vratu te njezina funkcija u tijelu uključuje kontrolu metabolizma, rast i razvoj, stoga ju je važno redovito kontrolirati kako bi otkrili eventualne zdravstvene poteškoće na vrijeme.

Simptomi koji upućuju na moguće probleme sa štitnjačom uključuju umor, gubitak težine, osjećaj nervoze i slabost mišića.

Liječnici specijalisti Poliklinike Life obavljaju pregled štitnjače uz korištenje suvremene opreme i tehnologije te će pružiti sve potrebne informacije o Vašem zdravstvenom stanju i savjete za daljnje liječenje u slučaju nepravilnosti rada štitnjače.

 Štitnjača - žlijezda je to leptirastog oblika smještena sprijeda u donjoj polovici vrata, ispod grkljana, a ispred dušnika. Izlučuje hormone tiroksin (T4) i Trijodtironin (T3) u krv i zadužena je za niz fizioloških radnji u metabolizmu čovjeka. 

Kad smo pod stresom, svojim djelovanjem javlja nam da se smirimo i da usporimo tempo. Ukoliko ignoriramo njene signale, postoji mogućnost trajnog narušavanja zdravlja. Poremećaji u radu štitnjače, statistički gledano, spadaju u bolesti novog doba. Gotovo da nema osobe koja nije patila ili ne pati od nekog vida poremećaja - bilo to pretjerano izlučivanje nekog od hormona ili smanjeno. 

Najpoznatiji (i najučestaliji) poremećaji u radu štitnjače su hipotireoza i hipertireoza. Kao što im i govori ime, hipotireoza je stanje smanjenog izlučivanja i djelovanja hormona štitnjače. Hipertireoza je pak stanje pojačanog stvaranja hormona štitnjače koje dovodi do povišene razine hormona štitnjače u krvi, a tireotoksikoza je širi pojam koji označava stanje povišene razine hormona štitnjače u krvi.

Debljanje i umor općenito su dva glavna simptoma koji ljudi povezuju s nepravilnim radom štitnjače. Zapravo, sve počinje od hipotalamusa – malene moždane strukture koja potiče endokrinu žlijezdu – hipofizu na lučenje tiroidnog stimulirajućeg hormona (TSH). Njegova je pak uloga da stimulira rad štitnjače.

Ukoliko primjećujete neke od ovih simptoma, vrijeme je da provjerite štitnjaču. Dakle, kako bi se spriječile neželjene posljedice i otkrili mogući poremećaji, potrebno je reagirati na vrijeme i zakazati pregled.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
 (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 30.11.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
 nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Na pregled je potrebno donijeti raniju medicinsku dokumentaciju i nalaze laboratorijskih pretraga
Laboratorijske pretrage hormona štitnjače se mogu obaviti dodatno i u Poliklinici Life.
Redovne cijene možete pogledati OVDJE
Radno vrijeme ultrazvučne ambulante je utorkom poslijepodne - 
naručivanje je obavezno i pacijentima se na poziv nude prvi raspoloživi termini

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 17

Predložene ponude