plaćanje na rate

Specijalistički pregled oftalmologa + do 50% popusta na kompletan asortiman dioptrijskih okvira!

Svetice

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 10

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Pregled oftalmologa je važan za procjenu i praćenje stanja vida, bolesti prednjeg ili stražnjeg segmenta oka, eventualno propisivanja naočala ili kontaktnih leća, liječenja ili operacija.

Kako prepoznati znakove slabljenja vida?
Znakovi slabljenja vida su zamućen vid (nemogućnost prepoznavanja određenih objekata, koji drugi jasno vide), škiljenje, udaljavanje objekata prilikom čitanja (novine, mobilni uređaji), mogu biti prisutne i glavobolje. Kao znakovi se navode i problemi vezani uz noćnu vožnju, teže privikavanja kod prijelaza sa svjetlosti u tamne prostorije, pojava svjetlećih krugova oko izvora svjetlosti (primjerice raspršivanje svjetla na semaforu), te osjećaj boli/pritiska samih očiju.

Oftalmološki pregled preporučuje se svima koji su osjetili neki od ranije navedenih simptoma. Važnost ispravne korekcije utječe na smanjenje progresije pada vidne oštrine. Osim toga, preporučuje se i starijima od četrdeset godina, kada se pojavljuje staračka dalekovidnost, kako bi se odredila ispravna dioptrija, te kako bi se izmjerio očni tlak. Isto tako se oftalmološki pregled po smjernicama Svjetske zdravstvene organizacije preporučuje u četvrtoj godini života kao preventivni pregled slabovidnosti, ukoliko roditelji do tada nisu primijetili neke od simptoma.

Na općem oftalmološkom pregledu dobiju se rezultati vrijednosti očnog tlaka, dioptrija koja je potrebna za korekciju naočalama, te mikroskopski uvid u prednji  dio oka, stanje spojnice oka, procjenjuje količina i kvaliteta suznog filma, integritet  rožnice, dubina prednje sobice, reljefnost i struktura šarenice, te prozirnost leće. Opći oftalmološki pregled uključuje i pregled očne pozadine kojim se utvrđuje oblik glave vidnog živca, stanje krvnih žila, te područje žute pjege i periferija mrežnice, te konzultaciju s oftalmologom o daljnjem liječenju.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 2 kupona na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 30.06.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Nalazi su gotovi odmah
Pregled obavlja stručni tim specijalista 
Radno vrijeme ambulante - pregledi se obavljaju radnim danima u predviđenim poslijepodnevnim terminima

 

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 233

Predložene ponude