plaćanje na rate

Specijalistički pregled fizijatra i konzultacije

Centar

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 17

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Fizioterapijski pregled  

Fizikalna terapija pruža usluge u cilju razvijanja maksimalne funkcionalne pokretljivosti i sposobnosti ljudi u svakoj životnoj dobi, a usluge obavlja i vodi fizioterapeut. To uključuje procjenu, utvrđivanje funkcionalnog statusa (fizioterapeutska dijagnoza), planiranje, intervenciju i evaluaciju. 

Fizioterapeut bi trebao razumjeti što dovodi (cjelokupna patologija) pojedinca na fizikalnu terapiju, što se uključuje u problematiku koja je povezana s patologijom, predviđanjem rezultata i vrstu problema koji uzrokuju patologiju, a koji mogu biti smanjeni kroz fizioterapijsku intervenciju. 

Najčešći problem kod pacijenata jesu oštećenja, kao primjerice: 

 • smanjenje snage
 • opsega pokreta
 • izdržljivosti, ravnoteže 
 • poremećaj u načinu hoda

Pregled započinje procjenom pri kojoj mora biti pridana velika pozornost na posturu tj. držanje tijela, kardiorespiratorni, živčani i mišićni potencijal te mogućnost pokreta. Na taj način moguće je precizno odrediti stvarni problem i plan terapije.

Procjena uključuje pregled pojedinca koji započinje upoznavanjem s liječničkom dokumentacijom, stoga se kroz razgovor s pacijentom uzima anamneza - skup podataka o bolesniku koji se odnosi na njegove životne prilike, nasljednost bolesti, preboljele bolesti, odnosno sve okolnosti koje su prethodile stanju prethodne bolesti. 

Nakon toga, kroz posebna mjerenja i primjenu raznih testova, oblikuje se kliničko zaključivanje te se postavlja fizioterapeutska dijagnoza. 

U fizikalnoj terapiji koriste se različite metode koje imaju svoje učinke na tkivo na koje se apliciraju. Jedna od najčešćih metoda je elektroterapija – direktna primjena električne energije u cilju liječenja. Neke od ostalih metoda su, primjerice, magnetoterapija (primjena visokofrekventnog magnetnog polja), terapija ultrazvukom (primjena ultrazvučnih valova s ciljem dubinskog oporavka tkiva), terapija laserom (aplikacija svjetlosne energije u snopu s ciljem ubrzavanja cijeljenja), kineziterapija (terapija pokretom), medicinska masaža (niz sustavnih pokreta na tijelu u svrhu manipulacije tjelesnim tkivima) i medicinska gimnastika (različiti oblici vježbanja s ciljem poboljšavanja zdravstvenog stanja).

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 31.10.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Ukliko imate stare nalaze pregleda, ponesite ih sa sobom na pregled
Pregled obavlja: magistar fizioterapije

Preduvjet uspješnog liječenja je ispravno postavljena dijagnoza i odabir ciljane metode liječenja koja je individualno usmjerena prema osobi, stanju tijela i načinu života
Nalazi su odmah gotovi
Ponuda je namijenjena isključivo osobama starijim od 15 godina
Redovan cjenik pogledajte OVDJE
Radno vrijeme:
pon-pet: 9h - 19h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 65

Predložene ponude