plaćanje na rate

[EKSKLUZIVNO] SKITRACK SKIJAŠKI SIMULATOR za djecu i odrasle - 2 dana treninga na skitracku + dva dana trening u Ski2go školi skijanja na Sljemenu!

Sljeme

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 14

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Iskoristite jedinstvenu priliku za unikatno iskustvo skijanja! Prvo započnite ili utvrdite svoje znanje skijanja na Skitrack simulatoru, a nakon toga primjenite stečene vještine na pravom snijegu na Sljemenu u Ski2go školi skijanja !

Skijanje je sport koji ne poznaje dobna ograničenja. Želite li unaprijediti svoje znanje i tehniku ili tek započeti svoju avanturu na snijegu Ski2Go vas čeka! Ski škola dijeli se na početnu i naprednu školu skijanja. Početna škola skijanja se sastoji od upoznavanja s opremom, treninga zagrijavanja i svladavanja osnovnih elemenata skijaške tehnike. Predznanje nije potrebno.

Skitrack simulator na Velesajmu
Ski simulator predstavlja sistem pokretne skijaške staze, koja uz pomoć hidraulične platforme promjenjivog nagiba i podešavanja brzine rada, simulira različite uvjete na terenu,
od “baby” ski staze (blage i spore), do “crnih" ski staza (strme i brze). Zbog idealnih pedagoških uvjeta i kontroliranog načina obuke predstavlja savršen početak za totalne
početnike. Nakon samo pet treninga polaznici završavaju obuku, a svoje znanje bez procesa adaptacije prenose na pravi snijeg.

Za profesionalce, simulator predstavlja savršen oblik specifičnog treninga, gdje uz individualne treninge jačeg intenziteta vrlo brzo dolaze do natjecateljske forme. Ogledalo koje je postavljeno ispred skijaša, omogućava uočavanje grešaka koje se rade tijekom skijanja i značajno doprinosi
efikasnosti obuke.  

Škola skijanja Ski2go na Sljemenu
Ski škola traje 2 dana (svaki dan 3 sata) i vode je licencirani učitelji skijanja na blagoj padini pri početku Bijele livade. Grupe se sastoje od 5 do 8 osoba. 

Ski2go vikend škola skijanja - subota i nedjelja
9.30h  Sastanak u prostorijama škole skijanja Ski2go (pokraj restorana Vidikovac, 30m prije TV
tornja na vrhu Sljemena)
10h -13h Škola skijanja

U cijenu Ski2go škole je uključena škola skijanja i oprema (skije, pancerice i kaciga). Cijena ski karte se nadoplaćuje po danu, 50 kn za djecu i 100 kn za odrasle.
Škola skijanja na Sljemenu za djecu i odrasle održavat će se svaki vikend do početka 3. mjeseca.

Škola skijanja Ski2go svojim je kvalitetnim radom osposobila brojnu djecu i odrasle za samostalno skijanje po snježnim padinama, zato i Vas pozivamo da
nam se pridružite u školi skijanja na Sljemenu koju vode simpatični i iskusni učitelji skijanja!

Što djeca mogu očekivati od dana provedenog u našoj školi skijanja?
Neka očekuju puno zabave! Svaka lekcija počinje s aktivnostima potrebnima za umijeće skijanja, kako bi zadobili njihovu pažnju. Djeca koja su prvi put na snijegu, naučit će kako staviti opremu, stajati na skijama, držati ravnotežu, hodati, ustajati, klizati i na kraju će vas zadiviti svojim skijaškim sposobnostima.

Prije nego stignete!!
Pobrinite se da su djeca odmorna i da su doručkovala. Računajte da se vremenske prilike mogu brzo promijeniti, pa ih obucite slojevito. Pripremite čistu i suhu odjeću, kako bi učitelji skijanja mogli presvlačiti djecu, ako ima potrebe. Preporučljivo je ponijeti toplu kapu, vodonepropusne rukavice i dugo donje rublje.

Vidimo se! wink

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Ponuda vrijedi do popunjenja mjesta u grupi!
Mogućnost plaćanja na rate karticama
Obavezno je dva dana na ski tracku odraditi prije dolaska u Ski2go na Sljeme.

Nakon kupovine kupona OBAVEZAN dogovor oko termina kontaktirati: 
Prvo termin u Ski track - 098 183 3370, info@skitrack.hr
zatim dogovoriti termin u Ski2go - Dean 098 562 431, dean@svezasport.hr ili Ivana 091 622
2289 ivana@svezasport.hr

Rok iskoristivosti kupona: od 28.11.2022. do 10.3.2023.
Jedan kupon vrijedi za 1 osobu
Jedna osoba može koristiti 2 kupona na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 2 kupona
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti
Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona preko portala Kupime.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi

Ostale napomene

Škola skijanja je namijenjena odraslima i djeci od 6+ godina
Najam skijaške opreme uključen je u cijenu
Oprema uključuje 
skije, pancerice i kacigu za djecu
Polaznik mora imati svoje ski odijelo, skijaške rukavice i podkapu ili kapu bez cofleka

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 10

Predložene ponude