plaćanje na rate

[Slovenija] SKIJANJE I WELLNESS u Omladinskom hotelu PUNKL: 2 noćenja s doručkom za 2 osobe uz UKLJUČEN SKI PASS, bazen i saune!

Ravne na Koroškem

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 14

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Omladinski hotel Punkl projektiran je kao arhitektonski jedinstvena niskoenergetska građevina u skladu s prirodnim i bioklimatskim uvjetima okoline. Jedan je od niza drvenih javnih objekata u Koruškoj (Strojna, Radlje, Muta, Vuzenica).

Dragi gosti, kada s dobrom voljom i otvorenim srcem posjetite naša mjesta, pratit će vas onaj poseban koruški osjećaj koji se ne može opisati, da ga možete osjetiti samo u dodiru s našim mjestima, zelenim krajolikom koji ih okružuje i u razgovor s ljudima.

Pozivamo vas da upoznate tako iskonski i šareni svijet!

Okružen vrtom, Youth Punkl Hotel nalazi se u Ravnama na Koroškem, samo 500 metara od javnih bazena i teniskih terena. U objektu je dostupan besplatni WiFi. Sve sobe i spavaonice imaju klima-uređaj i drvene podove. Sobe imaju vlastitu kupaonicu s tušem i sušilom za kosu, a spavaonice imaju zajedničku kupaonicu. Punkl Youth Hotel nudi gostima zajedničku kuhinju i zajednički salon. Dostupne su usluge prodaje karata, turistički desk i stolni tenis.

Zračna luka Ljubljana udaljena je 80 km. Objekt nudi besplatno parkiralište.

Središnja koruška knjižnica dr. Franc Sušnik
U dogovoru s pojedincima ili grupama organiziramo stručna vođenja knjižnice, razgledavanje interijera i eksterijera knjižnice te besplatno razgledavanje njihovih posebnih zbirki (Artoteka, Kotnikova soba, Prežihova soba, Suhodolčanova soba, Rariteti, faksimilna i bibliofilska izdanja ( ).
Koruški pokrajinski muzej - zbirke u dvorcu Ravne u Koruškoj
Ulaznica: odrasli 2,50 eura (vođeni 3,00 eura), mladi 1,70 eura (vođeni 2,00 eura), invalidi i umirovljenici 2,00 eura (vodi 2,50 eura).

Zbirka željeza - prikazuje razvoj željeza i čelika u Koruškoj.
Etnološka zbirka - u unutrašnjosti prostorija muzeja prikazana je vjerna slika dimnjačke kuhinje istočnoalpskog tipa.
Šumarska i drvoprerađivačka zbirka - zbirka izlaže predmete i alate koji se koriste u svakodnevnom radu u šumi i za obradu drva.
Muzej željezare, Štauharija, Slovenski put željezne kulture
Godine 1994. spomenikom kulture proglašeni su najstariji sačuvani objekti na mjestu željezare, koji su 2002. godine darovani Općini Ravne na Koroškem - štala, stožer i laboratorij. Muzeološka interpretacija objekata na prostoru nekadašnje Željezare Ravne predstavlja novu i veliku priliku za primjerenu stručnu promociju industrijske baštine Koruške i Slovenije te priliku za istraživanje i prezentaciju radničke kulture.

...

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na + 386 41 736 638 ili E-mail: info@punkl.si prema raspoloživosti
Rok iskoristivosti kupona: 10.03.2023.
Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Otkazivanje rezervacije nije moguće. Promjena termina potvrđene rezervacije moguća je do 4 dana prije rezerviranog dolaska (do 14:00h). U suprotnom se kupon smatra iskorištenim i daljnje korištenje kupona nije moguće
Broj soba po ovoj ponudi je ograničen. Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina
Rezervaciju smještaja  potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona
Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba (i djece), kao i točnu dob djece

Ostale napomene

Omladinski hotel Punkl projektiran je kao arhitektonski jedinstvena niskoenergetska građevina u skladu s prirodnim i bioklimatskim uvjetima okoline
Možete pronaći brojne aktivnosti (zimski bazen, saune, fitness, kuglana…) u sportskom centru. Odsjedanje u Omladinskom hotelu Punkl, smještenom uz samo skijalište, prikladno je upravo za zimsku školu u prirodi, mlade i obitelji
Pogledajte razne aktivnosti za:
✓ individualne goste
✓ grupe
✓ sportaše
✓ avanturiste
Udaljenosti:
✓ Ljubljana: 65 km zračne udaljenosti / 120 km cestovne udaljetnosti
✓ Klagenfurt: 50 km zračne udaljenosti / 60 km cestovne udaljenosti
✓ Lidl: 1 km
✓ Mercator: 1 km
✓ Špar: 1 km
✓ najbliži restoran: 200 m (pješke)

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 16

Predložene ponude