plaćanje na rate

Sistematski pregled za žene i muškarce u Ustanovi za zdravstvenu skrb Vaš pregled!

Svetice

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

VašPregled  je zdravstvena ustanova za medicinu rada i sporta. Obavite sve vaše preglede na jednom mjestu u jednom danu uz maksimalnu brzinu, individualan pristup, vrhunske stručnjake i opremu.

Poliklinika Vaš Pregled zdravstvena je ustanova koju 2016. godine pokreće sadašnji ravnatelj ustanove, dr.sc. Tomislav Madžar, i to kao savršenu sintezu dvije životne ljubavi i strasti, a to su medicina i sport. Smatrajući da sport treba ozbiljnu društvenu potporu zbog svih pozitivnih aspekata koje bavljenje sportom donosi čovjekovom mentalnom i tjelesnom zdravlju, a osobito u kontekstu izuzetnih sportskih rezultata na profesionalnim razinama koji promiču ugled naše zemlje u svijetu, poliklinika Vaš Pregled krenula je 2016. godine s ciljem da podigne kvalitetu zdravstvene skrbi o sportašima na viši standard koji bi odgovarao onome što sportaši nama kao društvu pružaju.

Danas, nakon svega nekoliko godina rada ponosni smo na reprezentativan centar za medicinu rada u kojem preglede obavljaju radnici svih profesija, a posebno smo ponosni na centar za sportsku medicinu u kojem pretrage, dijagnostiku i liječenje obavljaju vrhunski profesionalni sportaši svjetskog kalibra te najvrijedniji članovi društva koje imamo, a to su naša djeca, budući naraštaj sportskih velikana i zdrave nacije o kojoj moramo i želimo skrbiti na odgovarajući način.

Sistematski pregled

Sistematski pregled obuhvaća detaljan pregled pacijenta i provjeru vitalnih organa te predstavlja neizostavan element za rano otkrivanje bolesti, što omogućuje ranu dijagnozu i znatno veći postotak uspješnosti liječenja pacijenata. Sistematski pregled, uz ranu dijagnozu i liječenje, ima i neizostavnu preventivnu ulogu kod utvrđivanja naznaka novih oboljenja koja pravovremenom reakcijom mogu biti potpuno spriječena. Pregledi su individualno prilagođeni životnoj dobi, spolu i načinu života pacijenta, a mogu biti kreirani i kao kolektivni sistematski pregledi za poduzeća i ustanove. Preporučljivo je svim osobama sistematski pregled obaviti barem jednom godišnje. Bolje spriječiti nego liječiti!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 3 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 04.11.2022.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Radno vrijeme
Pon - pet 7:30 - 15:30 h

Redovne cijene možete pogledati ovdje

Nalazi pregleda i UZV-a su gotovi odmah, krvna slika tokom dana

Kontakt i lokacija

loyalty Kupnjom dobiješ 50 HRK

* - Poklon kod možeš iskoristiti na sljedećoj kupovini. Minimalan iznos košarice mora biti 200 HRK.

Kupljeno više od 131

Predložene ponude