plaćanje na rate

[Sarajevo] Motel Jasmin***: 3 dana za 2 osobe u središnjem dijelu Sarajeva!

Sarajevo

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 1

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

U Sarajevu, srcu Balkana i glavnom gradu Bosne i Hercegovine, susreću se istok i zapad te dug i bogata povijest vjerskih i kulturnih raznolikosti. Upravo zato se nekad naziva i Jeruzalem Europe ili Jeruzalem Balkana. Sarajevo je poznato po autentičnoj kulturi i načinu života, pa zašto ne bi saznali nešto više o ovom gradu?

Smješten u srcu Bosne, glavni se grad BiH nalazi uz obalu rijeke Miljacke te je opasan „bedemima“ planina Jahorine, Bjelašnice, Trebevića i Igmana. No, upravo je slikoviti reljef tih okolnih planina bio mjesto na kojem su se često utaborile brojne neprijateljske vojske i nerijetko Sarajevu nanosile brojne ratne gubitke. Unatoč velikome ratnome razaranju tijekom devedesetih, Sarajevo se u novome tisućljeću nalazi visoko na listi turističke popularnosti. Naravno, s dobrim razlogom.

Motel Jasmin Sarajevo se nalazi u središnjem dijelu grada Sarajeva, na tranzitnom putu iznad stadiona FK Željezničar.

Motel "JASMIN" je objekat izgrađen početkom 2007.godine koji se nalazi u središnjem dijelu grada na tranzitnom putu iznad stadiona (Grbavica) FK Željeznicar. Raspolaže sa 25 soba (dvokrevetne i sa mogućnošću dodavanja pomoćnih ležajeva) koje su opremljene satelitskom TV i vlastitim kupatilom.

Sigurni smo se da će jedna od njih biti vaš dom, odnosno mjesto gdje ćete se osjećati kao kod svoje kuće.

Motel Jasmin je hotel sa 3 zvjezdice udaljen 4,8 km od pijace Markale. Potpuno je renoviran 2011. godine. Ovaj smještaj je udaljen 40 minuta hoda od Vječne vatre u Sarajevu. Iz pojedinih jedinica pruža se pogled na grad.

Sarajevo – grad na obali Miljacke!

#SarajevoSmjestaj

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Kupon se može koristiti odmah

Jedan kupon vrijedi za dvije osobe

Jedna osoba može koristiti negraničeni broj kupona na svoje ime

Jedna osoba može pokloniti neograničeni broj kupona

Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na+387 61 938 002 ili lejla.motel@outlook.com
prema raspoloživosti

Rok iskoristivosti kupona: 15.12.2022.

Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska

Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

Check in od 14 h, check out do 12 h    
Boravak kućnih ljubimaca dopušten uz prethodnu najavu

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 30

Predložene ponude