plaćanje na rate

[Sarajevo] Dvodnevni izlet busom 14.10.-15.10.!

Sarajevo

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 22

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

U Sarajevu, srcu Balkana i glavnom gradu Bosne i Hercegovine, susreću se istok i zapad te dug i bogata povijest vjerskih i kulturnih raznolikosti. Upravo zato se nekad naziva i Jeruzalem Europe ili Jeruzalem Balkana. Sarajevo je poznato po autentičnoj kulturi i načinu života, pa zašto ne bi saznali nešto više o ovom gradu?

PROGRAM

1.DAN - ZAGREB – SARAJEVO – SUBOTA, 14.10.

Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1) i polazak autobusa u 5:00 h. Polazak autobusa u 7:30 h ispred benzinske pumpe Zovko na ulazu u Slavonski Brod. Vožnja kroz Bosnu i Hercegovinu uz kraća zaustavljanja tijekom puta. Dolazak u Sarajevo u ranim poslijepodnevnim satima. Odmah po dolasku slijedi panoramski razgled grada autobusom te razgledavanje grada pješice u pratnji vodiča -  GRADSKA VIJEĆNICA, INAT KUĆA, MOSTOVI PREKO MILJACKE, BAŠČARŠIJA, SEBILJ, GAZI-HUSREV BEGOVA DŽAMIJA, KATEDRALA SRCA ISUSOVA, VJEČNA VATRA, TRŽNICA MARKALE,… Check in u hotelu i odmor. Večer predviđena za vlastite programe. Noćenje.

2.DAN – SARAJEVO – ZAGREB – NEDJELJA, 15.10.

Doručak. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo fakultativni izlet  “RATNO SARAJEVO” – ALEJA SNAJPERA, GRBAVICA, KOŠEVO, ZETRA, zatim odlazak do TUNELA SPASA (uključena ulaznica) koji je bio jedini izlaz za stanovnike okupiranog Sarajeva te nakon toga na VRELO BOSNE – mjesto gdje izvire rijeka Bosna. Slobodno vrijeme za uživanje u prirodi na izvoru i kavi u obližnjem restoranu.

Povratak u centar Sarajeva, slobodno vrijeme za kupovinu suvenira i uživanju u specijalitetima bosanske kuhinje. Vožnja prema Zagrebu uz kraća zadržavanja i odmore tijekom puta.

Dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.
 

Cijena uključuje:
✓ prijevoz autobusom visoke turističke klase
✓ 1 noćenje s doručkom u hotelu 4* u širem centru grada u dvokrevetnim sobama
✓ razgled grada prema programu uz stručno vodstvo
✓ pripremu i organizaciju putovanja

Cijena ne uključuje:
✓ osobne troškove
✓ ulaznice za pojedine objekte i lokalitete
✓ nadoplatu za jednokrevetnu sobu od 25 €
✓ fakultativni izlete
✓ boravišnu pristojbu, prijavu boravka i administrativni trošak – cca 5,00 € (točan iznos u završnom pismu)
✓ dodatno zdravstveno osiguranje

FAKULTATIVNI IZLETI:

✓ Tunel spasa i Vrelo Bosne 16 € (minimum 20 osoba)

VAŽNE INFORMACIJE:

Za ovo putovanje za hrvatske državljane potrebna je važeća osobna iskaznica ili putovnica.
Organizator putovanja zadržava pravo na promjenu redoslijeda programa.
Fakultativni izleti ne spadaju u obavezni dio programa. Za realizaciju fakultativne ponude potrebno  je minimalno 20 prijavljenih putnika. Plaćanje je na licu mjesta voditelju putovanja u eurima osim ako u programu nije drugačije navedeno. Organizator putovanja nije odgovoran za  povećanje cijena fakultativnih izleta navedenih u programu na dan formiranja programa.
Raspored obilaska je podložan promjenama prema procjeni pratitelja.
Minimalan broj putnika je 40. Organizator zadržava pravo otkaza putovanja u slučaju nedovoljnog broja prijavljenih putnika. Putnici će u slučaju otkazivanja putovanja biti obavješteni najkasnije 3 dana prije planiranog polaska.

Organizator ovog putovanje je putnička agencija Gorilla Travel (ID KOD: HR-AB-21-060408520) i kupnjom potvrđujete da ste suglasni o općim uvjetima koje možete pročitati ovdje.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

 • Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
 • Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
 • Kupon vrijedi za jednu osobu
 • Kupon se dostavlja e-mailom i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
 • Kupon ćete dobiti u roku od 20 minuta ukoliko uplatu izvršite platnom karticom ili Ekreditom
 • Kupon ćete dobiti za jedan ili dva radna dana ukoliko uplatu izvršite općom uplatnicom ili internet bankarstvom
 • Mogućnost doplate osiguranja od otkaza, nezgoda i zdravstveno na upit u agenciji
 • Nakon kupnje kupona, obavezna rezervacija s imenima putnika, kontaktom i mjestom polaska mailom na gorillatravelagency@gmail.com radi detaljnih informacija o putovanju 
 • 24 sata prije putovanja agencija šalje završnu obavijest o planu putovanja
 • Dan polaska: 14.10.-15.10.2023.
 • Rok iskoristivosti kupona je 72h nakon kupovine
 • Okupljanje grupe ispred zgrade gradskog poglavarstva grada Zagreba (Trg S. Radića 1) i polazak autobusa u 5:00 h.
 • Za otkaze putovanja od strane putnika vrijede otkazni rokovi navedeni u Uvjetima putovanja, te Vas ljubazno molimo da iste pročitate! Ukoliko želite uplatiti policu Osiguranja od otkaza (u tom slučaju ostvarujete pravo na povrat), molimo da nas kontaktirate!
 • Turistička agencija prilikom organizacije i realizacije putovanja poštuje pravila i propise ''Zakona o radnom vremenu, obveznim odmorima mobilnih radnika i uređajima za bilježenje u cestovnom prometu'' kojim je između ostalog definirano vremensko zaustavljanje na odmorištima, dnevni odmor vozača, kao i maksimalno zauzeće autobusa u danu te Vas molimo na razumijevanje i suradnju!
 • Kupon se smatra iskorištenim u trenutku rezervacije termina putovanja u putničkoj agenciji i nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

 • Kupon od 12,75 € plaćate na portalu KupiMe.hr, a aranžman od 72,25 € plaćate prilikom rezervacije termina u turističkoj agenciji Gorilla Travel
 • Uplata aranžmana u agenciji obavezna je u roku od 48h od rezervacije
 • Nakon prijave na putovanje na mail adresu u roku 24 sata primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju. Kao potvrdu rezervacije potrebno je uplatiti 50 € predujma, a ostatak najkasnije 14 dana prije početka putovanja. Plaćanje se vrši uplatom na žiro račun uplatnicom ili internetskim bankarstvom.

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 10

Predložene ponude