plaćanje na rate

Riješite se boli, oslobodite se stresa i poboljšajte zdravlje uz 30 min masaže leđa, 30 min manualne terapije i tecar aparat - 15 min!

Centar

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Medicinska masaža
Tražite savršeno opuštanje, kvalitetan odmor i smanjenje boli onda je masaža pravi izbor za vas. Masaža se radi stručno i ciljano prema dijagnozi i problemima pacijenta. Izrazito ugodna i opuštajuća, a istovremeno konkretna i učinkovita. Indicirana je kod bolova u leđima, probavnih smetnji, depresije, stresa i anksioznosti. Sigurno je djelotvorna kod kontraktura (ograničene gibljivosti zgloba), mišićnih atrofija, tendinitisa (upale tetiva), distorzija, mišićnih istegnuća te iščašenja.

Manualna terapija je pojam koji se koristi u fizioterapiji, a predstavlja način dijagnostike i liječenja funkcijskih smetnji lokomotornog sustava posebnim zahvatima s rukama. To je drevni, prirodni terapijski postupak namještanja kostiju, najčešće onih na kralježnici, kako bi se uspješno tretirala razna oboljenja i ozljede. Manualne tehnike uključuju razne oblike masaže, mobilizaciju i manipulacije u svrhu rasterećenja prikliještenog ili blokiranog živca, krvnih žila, mišića, tetiva ili zglobne čahure. Terapija je bezbolna, s trenutnim djelovanjem (olakšanjem), a rezultati su dugotrajni. Primjenom manualnih tehnika dolazi do oslobađanja tenzije u tkivu, poboljšava se prokrvljenost te tako utječe na smanjenje boli, povećanje pokretljivosti i opće funkcionalnosti organizma. Često predstavlja najvažniji dio fizikalne terapije.

✓ Mobilizacija zglobova
✓ Manipulacija zglobova
✓ Medical flossing
✓ Cupping
✓ IASTM
✓ Dry needling
✓ Kinezio tape
✓ Pasivna istezanja

Tekar je aparat za endogenu termoterapiju radi na primjeni radiofrekfencijskih strujnih valova koji uzrokuju toplu reakciju u tkivima. Tretirajući povrijeđeno mjesto biokompatibilnom radijalnom energijom ubrzavaju se metabolički procesi. Tekar se koristi u ortopediji, neurologiji, reumatologiji, neurokirurgiji, kao i rehabilitaciji sportskih ozljeda. Za razliku od drugih tradicionalnih metoda (lasera, ultrazvuka i elektroterapije), čije djelovanje je ograničeno na površinske slojeve tijela jer njihovo djelovanje dolazi iz vana, Tekar terapija s kapacitivnim i rezistivnim načinom rada može stvoriti duboko terapijsko djelovanje koje doseže duboko unutar tretiranog područja, time pospješuje prirodne procese obnavljanja, te deluje protuupalno. .

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 3 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Otkazivanje rezervacije potrebno je učiniti najmanje 48 sati prije zakazanog termina
jer u protivnom gubite pravo na termin
Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 13.10.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Redovan cjenik pogledajte OVDJE
Radno vrijeme:
Pon, sri i pet 13-21
Uto, čet 8- 16h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude