plaćanje na rate

[Rijeka - Korzo] Hostel Morčić Ri: 3 dana za dvoje u gradu koji teče!

Korzo

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Hostel Morčić obuhvaća sobe i spavaonice sa zajedničkim kupaonicama. Smještajne jedinice uređene su pastelnim tonovima. Na raspolaganju je besplatni WiFi.

Svakog su jutra u hostelu besplatno poslužuju kava i čaj s kroasanima. U neposrednoj blizini hostela nalaze se brojne trgovine, restorani i noćni klubovi.

Najbliža plaža udaljena je 4 km. Do Opatije ima manje od 15 km. Zračna luka Rijeka na otoku Krku nalazi se na 25 km, a usluga prijevoza dostupna je uz nadoplatu.

Mjesta koja možete vidjeti samo u Rijeci i koja je čine posebnom, čuvaju njen duh i pozivaju da je zavolite i prije nego dođete.

Gradska tržnica
Velika tržnica omiljeno je mjesto Riječana kojima se lice razvuče u osmijeh pri pomisli na objed, još od kraja 19. stoljeća. Pojavila se uz morsku obalu, nedaleko od drvenog mola na kojemu su lokalni ribari iskrcavali ulov i odnosili ga na prodaju u košarama.

Trsatski kaštel
Trsatski kaštel je strateški izbočeni vidikovac na 138 metara visokom brijegu koji dominira Rijekom. Prvi se put spominje kao sjedište župe 1288. Na tom se mjestu od prapovijesti nalazila liburnijska osmatračnica odakle se kontrolirao put iz unutrašnjosti prema moru. Rimljanima je ta lokacija odlično poslužila u doba učvršćivanja obrambenog sustava, tzv. Liburnijskog limesa, kojemu je polazna točka bila Tarsatika, grad – utvrda, na mjestu današnjeg riječkog Starog grada.

Katedrala sv. Vida
Riječka katedrala sv. Vida jedina je barokna rotonda monumentalnih proporcija izgrađena na tlu Hrvatske. Gradnja ove crkve započeta je 1638. godine prema projektu isusovačkog arhitekta G. Briana. Kao uzor je poslužila znamenita venecijanska crkva Santa Maria della Salute.

Bivša Guvernerova palača
Gradnja Guvernerove palače započela je 1892. u vrijeme guvernera Lajosa Batthyánya, a prema projektu jednog od vodećih mađarskih arhitekata Alajosa Hauszmanna, već potvrđenog na projektu Kraljevske palače i zgrade Parlamenta u Budimpešti. Sred površine od 12 000 m² uzdiže se jednostavan i monumentalan korpus slobodnostojeće neorenesansne palače po uzoru na slavna Palladijeva djela, francuski park s dvije fontane i ogradom od kovanog željeza te dvokrilnim ulaznim vratima sa stražarnicama. U palači je danas smješten Pomorski i povijesni muzej Hrvatskog primorja, osnovan 1961. godine koji sadrži pomorski, kulturno-povijesni, etnografski i arheološki odjel. 

Palača bivše šećerane
Rafinerija šećera prvi je i najstariji industrijski pogon u Rijeci. Osnovana je 1750. za preradu šećerne trske i sirovog šećera. Na Šećeranu danas podsjeća kasnobarokna palača, u kojoj su sačuvani brojni oslikani zidovi i reljefni ukrasi. Palača je u opsežnim restauratorskim i konzervatorskim zahvatima.

Stadion Kantrida
Riječki se stadion smjestio između mora i stijena, a svojim je posebnim i atraktivnim položajem zaslužio čak 3. mjesto na CNN-ovoj listi najneobičnijih stadiona na cijelome svijetu.

Dobrodošli u Rijeku, grad koji teče!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

 • Jedan kupon vrijedi za jednu osobu
 • Jedna osoba može koristiti 5 kupon na svoje ime
 • Jedna osoba može pokloniti 5  kupon
 • Kuponi se mogu spajati
 • Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na hostelmorcicri@gmail.com ili +385 91 780 8380 prema raspoloživosti
 • Rok iskoristivosti kupona: 31.03.2022.
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

 • Obavezna nadoplata:
  ✓ boravišna pristojba 10 kn po osobi/noć
 • Boravak kućnih ljubimaca nije dozvoljen

Kontakt i lokacija

loyalty Kupnjom dobiješ 50 HRK

* - Poklon kod možeš iskoristiti na sljedećoj kupovini. Minimalan iznos košarice mora biti 200 HRK.

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude