plaćanje na rate

PUDER OBRVE - zaboravite na svakodnevno uređivanje obrva uz HIT tehniku iscrtavanja kojom ćete postići savršen izgled!

Špansko

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 22

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Puder obrve - popularna tehnika uljepšavanja obrva s kojom obrve izgledaju sasvim prirodno!

Puder obrve tehnika je polupermanentnog make-upa koja je postala svojevrsna alternativa microbladingu, odnosno japanskom iscrtavanju obrva Puder obrve trenutno se iznimno popularne, a rezultati ove tehnike na obrvama izgledaju potpuno prirodno.

Puder obrve jedna su od najpopularnijih i najprirodnijih metoda površinskog sjenčanja obrva, odnosno polutrajne šminke te sadrže brojne prednosti. S tehnikom puder obrva, obrve izgledaju gušće, punije i prirodnije, nisu prejake boje ili oštrih crta, već ostavljaju suptilan dojam kao da su uređene sjenilom za obrve.

Na tehniku puder obrva možeš se odlučiti ako želiš naglasiti svoje prirodne obrve, malo ih podebljati ili potamniti. Također, važno je naglasiti da su pogodne za sve tipove kože, a metoda puder obrva je bezbolna i nježna te ne iritira kožu. Puder obrvama skratit ćeš vrijeme uređivanja, a one će izgledati prirodno osjenčane olovkom ili sjenilom za obrve!

Tretman puder obrva, koji je bezbolan, traje oko dva sata, a obrve su nakon postupka dosta tamnije. Ta boja, doduše posvijetli nakon što obrve zacijele, što je period koji traje od četiri do sedam dana, a tijekom kojeg se obrve moraju njegovati posebnom kremom. Nakon toga, boja puder obrvi stopi se s prirodnom bojom tvojih obrva. Koliko traju puder obrve ovisi o nekoliko individualnih čimbenika, u koje spadaju dob, tip kože, kao i njega kože. Puder obrve tako mogu trajati od godine i pol do tri godine, ovisno o navedenim čimbenicima.
 

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupona na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti više kupona
Nakon kupovine ponude potrebno je rezervirati termin koji se dobiva ovisno o raspoloživosti
Otkazivanje 
rezervacije potrebno je učiniti najmanje 48 sata prije zakazanog termina jer u protivnom gubite pravo na termin
Rok iskoristivosti kupona: 11.11.2023.
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti
Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona preko portala Kupime.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi

Ostale napomene

Radno vrijeme
   pon - sri - pet: 12:30 - 20
   uto - čet: 9 - 16
   sub: 9:30 - 13

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 13

Predložene ponude