plaćanje na rate

Prva i jedina NAJNOVIJA 8D HIFU LIPOSUKCIJA s liposonix sondom za potpuno uklanjanje masnoće

Pešćenica

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

PRVA I JEDINA NAJNOVIJA 8D HIFU LIPOSUKCIJA S LIPOSONIX SONDOM ZA POTPUNO UKLANJANJE MASNOĆE

Tretman 8D HIFU izvodi CERTIFICIRANA KOZMETIČARKA koja ujedno održava i edukaciju istog tretmana za salone ljepote i klinike diljem Hrvatske. Do sada je uljepšala preko 900 žena iz Hrvatske i Slovenije, provjerite i Vi zašto baš u salonu Tajna ljepote pomladiti svoje lice i dotjerati liniju do savršenstva.

Prateći američke trendove u razvoju tretmana pomlađivanja i uklanjanja masnoće, Europa je već oduševljena učincima nove 8D HIFU tehnologij. Sada je ovaj jedinstveni uređaj po prvi puta došao i kod nas te njegove efekte možete isprobati u salonu Tajna ljepote. Efekti su odlični te se smatra da trenutno ne postoji bolja metoda za zatezanje lica, vrata, trbuha, bedara, nadlaktica, ruku i nogu te uklanjanja masnoće sa svih područja na tijelu gdje postoji masno tkivo

ŠTO JE 8D HIFU LIPOSONIX LIPOSUKCIJA I KAKO DJELUJE?
8D HIFU LIPOSONIX LIPOSUKCIJA je najnovija i najnaprednija tehnologija estetske medicine koja koristi fokusiranu ultrazvučnu energiju visokog intenziteta u svrhu trajnog uklanjanja masnih stanica u lokaliziranom području, bez oštećenja okolnog tkiva, čija je učinkovitost potvrđena brojnim kliničkim studijama (preko 7 dosada). Svatko od nas skladišti masnoću na mjestima koja su genetski predodređena,  nije ih moguće promijeniti, a to je ujedno i razlog zašto građa našeg tijela nalikuje onoj naše majke ili bake. Masnoća se ne može selektivno ukloniti, dijetom i vježbanjem gubimo masnoću sa dijela tijela koji nam određuje genetika, a ne na kojem želimo. Jedini način da uklonimo masnoću sa željenog područja je da uklonimo ili uništimo masne stanice koje nam daju neželjeni oblik. Do sada je najučinkovitiji način ciljanog uklanjanja masnih stanica bila liposukcija, međutim sada možemo uništiti masne stanice prirodno i sigurno, bez korištenja noža 8D HIFU LIPOSONIX uređajem.
Većina uređaja poput radiofrekvencije i Zerona hladnog lasera samo djeluje na način da isprazni masnoću iz masnih stanica, ne uništavajući ju te se nakon nekog vremena te stanice ponovno napune, ne mijenjajući građu i izgled Vašeg tijela.

8D HIFU LIPOSONIX tretman djeluje na potkožno masno tkivo i to usmjeravanjem visoko fokusiranog ultrazvuka u tkivo, izazivajući ciljano, precizno i parcijalno zagrijavanje tkiva na temperaturu od oko 60 – 70°C, na točno određenoj dubini (6 mm, 9 mm i 13 mm) čime u potpunosti sigurno i trajno  eliminira masne stanice sa željenog područja, trajno smanjujući sposobnost Vašeg tijela da na tom području skladišti masnoće, mijenjajući mu građu i izgled.
Liposonix je u Americi jedna od tri najtraženijih nekirurških metoda uklanjanja masnih stanica, te je reklamiran pod sloganom: „Jedan tretman, jedan sat, jedan konfekcijski broj manje!“, što su dokazale i potvrdile brojne znanstvene studije.

SIGURNOST 8D HIFU LIPOSONIX tretmana
Nakon 8D HIFU LIPOSONIX tretmana nema oporavka,  sam tretman je vrlo ugodan i potpuno bezbolan što je još jedna posebnost njegove popularnosti u svijetu te se nakon tretmana možete vratiti svakodnevnim aktivnostima. HIFU tretman se može raditi i po ljeti, te nema straha od pojave pigmentacija, opeklina ili ožiljaka kao kod brojnih drugih metoda. U medicini se koristi već više od desetljeća, između ostalog, u kardiologiji i onkologiji bez ikakvih zabilježenih nuspojava.

S obzirom da je riječ o tretmanu koji djeluje ciljano u jednoj žarišnoj točki, te se okolno tkivo ne zagrijava, ne postoji mogućnost nekontroliranog zagrijavanja i oštećenja te je u potpunosti siguran čak i za jako malu količinu masnog tkiva na tretiranom području.

INDIKACIJE 8D HIFU LIPOSONIX TRETMANA
✓ Uklanjanje masnog tkiva i celulita na svim područjima na tijelu: trbuhu, rukama, leđima, bokovima, bedrima, nogama i stražnjici odnosno svim dijelovima tijela gdje ima masnoće
✓  Također je moguće tretirati opuštenost ( višak ) kože, te ublažiti strije korištenjem 8D HIFU nastavaka sa manjom dubinom koji djeluju na pliće slojeve kože u kojima se nalazi naše vezivno tkivo koje koži daje čvrstoću, izazivajući dugotrajnu i intenzivnu proizvodnjum kolagena.

Prvi rezultati su vidljivi neposredno nakon tretmana, a konačni rezultat je vidljiv nakon 12 tjedana kada se završava proces uklanjanja uništenih masnih stanica. Uništene masne stanice u potpunosti prirodno naš imuni i limfni sustav prenose do jetre, gdje jetra metabolizira masne stanice kao one koje unesemo putem hrane, bez ikakvih neželjenih posljedica.

KOLIKO TRETMANA JE POTREBNO DA SE POTPUNO UKLONI MASNO TKIVO?
Za potpuno uklanjanje masnog tkiva potreban je samo jedan tretman no u slučaju veće količine masnog tkiva, tretman se može ponoviti nakon 3 tjedna, maksimalno 6 puta.
8D HIFU LIPOSONIX u kombinaciji sa ostalim tretmanima
Nakon tretmana poželjno je odraditi tretman limfne drenaže, kako bi se ubrzao i pojačao prirodni proces uklanjanja uništenih masnih stanica.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona

Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 31.10.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Cjenik možete pogledati OVDJE
Broj dolazaka: 1
Radno vrijeme:
pon, sri i čet: 13 h - 21 h
uto i pet: 9 h - 17 h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 11

Predložene ponude