🎉 3 + 1 AKCIJA! Svaki četvrti kupon dobivaš potpuno besplatno 🎉

plaćanje na rate

[Funtana, Istra] Polidor Camping Park 4*: 2, 3 ili 7 noćenja za do 4 odrasle osobe i 2 djece u mobilnim kućicama uz korištenje dječje igraonice i fitnessa!

Funtana, Istra

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 19

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Usred stoljetne hrastove šume, u blizini Istarskog turističkog dragulja Poreča, smjestio se prekrasni Polidor Family Camping Resort ****.
 

Od samog otvaranja, vođeni smo idejom pružanja najbolje moguće usluge koja će se temeljiti na osobnom pristupu prema svakom gostu. Svega 800 metara od kampa nalazi se Polidor plaža koja svojim dizajnom te bogatom ponudom postavlja nove standarde turističke ponude Istre.

U samom kampu nalazi se nova, moderno opremljena recepcija koja odiše luksuzom, a Nando Grill brine se o Vašim gastro doživljaju.

Naša višenamjenska zgrada pomiče granice kamping doživljavaja. S obzirom da smo jedan od rijetkih kampova koji posluje tokom cijele godine, cjelokupna višenamjenska zgrada sadrži podno te zidno grijanje za Vaš ugodan zimski boravak. Unutar kampa  nalazi se fitness studio, samoposlužna praonica rublja, studio za masažu, te zatvoreno dječje igralište.

U sklopu kampa nalaze se 2 bazena ukupne površine 190 m2. Bazen za odrasle veličine 95m2 te dubine 135 cm opremljen je pool barom, dok je dječji bazen veličine 85m2 te dubine 30 cm opremljen dječjim sadržajima. Sama zona oko bazena opremljena je besplatnim ležaljkama sa suncobranima, baldahinima, te malim otvorenim igralištem za djecu.

Našu bogatu ponudu smještajnih jedinica čine kamping parcele, mobilne kućice, te glamping šatori s glamping sobama.

Mobilne kućice

Predstavljamo Vam Polidorovih „32 čuda“, odnosno 32 mobilne kućice. To su najnoviji modeli na tržištu, inovativno dizajnirane sa suvremenim interijerima, te potpuno opremljene kako biste se u njima osjećali kao kod kuće.

Objekt Polidor Family Camping Resort nalazi se u blizini Bijele uvale, na 1,5 km od centra Funtane te 4,5 km od Vrsara i centra Poreča. U cijelom objektu dostupan je besplatan WiFi. Gosti se mogu koristiti opremom za roštilj i opuštati na terasi za sunčanje.

U sklopu objekta također su dostupni igraonica, restoran i bar. Porečki noćni klub Byblos udaljen je 1,2 km. U okolici je moguće uživati u raznim aktivnostima poput jahanja, vožnje bicikla i pecanja.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na 052 219 495 ili E-mail: booking@campingpolidor.com prema raspoloživosti
Rok iskoristivosti kupona:
29.04.2024. (osim perioda 29.03 – 02.04.)
Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti
Otkazivanje rezervacije nije moguće. Promjena termina potvrđene rezervacije moguća je do 4 dana prije rezerviranog dolaska (do 14:00h). U suprotnom se kupon smatra iskorištenim i daljnje korištenje kupona nije moguće
Broj soba po ovoj ponudi je ograničen. Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina
Rezervaciju smještaja  potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona
Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba (i djece), kao i točnu dob djece

Ostale napomene

Usluge koje pruža mobilna kućica za kućne ljubimce: ograđeno područje ispred mobilne kuće, posebno napravljeni krevet za spavanje i zdjela za hranu za kućne ljubimce, tuševi s grijanim podom za kućne ljubimce u našem višenamjenskom objektu unutar kampa, poseban dio plaže za kućne ljubimce, hundebar na našoj plaži i tuševi za kućne ljubimce na plaži

Polidor camping park je osvojio nagradu Croatia’s best campsite 2017., 2018. i 2019. godine. Croatia’s best campsite je oznaka kvalitete koja se dodjeljuje kampovima koji zadovoljavaju utvrđene standarde kvalitete koji dolaze u četiri kategorije: sanitarne usluge, smještajne jedinice, ugostiteljska i trgovačka ponuda te sadržaji za razonod

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 9

Predložene ponude


[Novi Sad] Garni Boutique hotel Arta***: 2 dana jedinstvenog doživljaja autentičnog novosadskog duha!

location-pin Novi Sad

[Novi Sad] Garni Boutique hotel Arta***: 2 dana jedinstvenog doživljaja autentičnog novosadskog duha!

76.50 EUR

576.39 HRK

kupljeno 30 +
[Selce] Hotel Katarina****: Family & Wellness Retreat u hotelu Katarina!

location-pin Selce

[Selce] Hotel Katarina****: Family & Wellness Retreat u hotelu Katarina!

236.00 EUR

1778.14 HRK

kupljeno 18 +
[Bjelolasica] Apartmani Marin***: Idila odmora i opuštanja u okruženju Gorskog kotara - 1, 2 ili 5 noćenja za 4 - 6 osoba!

location-pin Bjelolasica

[Bjelolasica] Apartmani Marin***: Idila odmora i opuštanja u okruženju Gorskog kotara - 1, 2 ili 5 noćenja za 4 - 6 osoba!

49.00 EUR

369.19 HRK

kupljeno 16 +
[Park prirode Žumberak] Kuća za odmor Bajka***, nadomak Jastrebarskog, 2-5 dana za do 4 osobe!

location-pin Žumberak

[Park prirode Žumberak] Kuća za odmor Bajka***, nadomak Jastrebarskog, 2-5 dana za do 4 osobe!

92.77 EUR

698.98 HRK

kupljeno 23 +
Tuheljske toplice] 3 dana čudesnog odmora za 2 osobe uz neograničeno kupanje!

location-pin Tuheljske toplice

Tuheljske toplice] 3 dana čudesnog odmora za 2 osobe uz neograničeno kupanje!

139.90 EUR

1054.08 HRK

kupljeno 45 +