plaćanje na rate

Paket od 6 tretmana mršavljenja, oblikovanja tijela i redukcije celulita!

Kvatrić

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Današnja ponuda salona Perfect Body ima sjajno rješenje da se u što skorijem roku riješite celulita i mashih naslaga te dotjerate svoju figuru do savršenstva. 

Vakumska kavitacija je neinvazivan i bezbolan tretman koji ujedinjuje efekt vakuma i kavitacije, te omogućava brzo, sigurno i učinkovito uklanjanje lokalnih  masnih naslaga i  oblikovanje tijela (trbuh, stražnjica, bokovi, bedra, koljena, ruke), bez dugotrajnog oporavka, oteklina, edema ili alergija. Sam princip rada vakumske kavitacije temelji se na ultrazvučnoj kavitacijskoj sondi uglavljenoj u vakumsku ventuzu, pa se u jednom tretmanu istovremeno rade dva. Rezultati kavitacije vidljivi su već nakon prvog tretmana (1 do 4 cm u opsegu), a daljnjim se tretmanima rezultati  dodatno popravljaju. Učinak kavitacije je dugotrajan, te je sada moguće ukloniti  najtvrdokornije masnoće, pa čak i one skrivene između mišićnih vlakana. Metoda je potpuno bezbolna i neagresivna, tako da nakon nje možete normalno nastaviti s dnevnim aktivnostima. Radi boljeg učinka i brže eliminacije toksina iz tijela uz kavitaciju se obavezno kombinira limfna drenaža.

Ultrazvučnu vakumsku kavitaciju preporučamo za:
– ciljano uništavanje masnih stanica i celulita na najugroženijim mjestima kao što su trbuh, bedra, stražnjica, nadkoljenice i nadlaktice
– smanjenje obujma na kritičnim područjima
– oblikovanje tijela i postizanje željene figure

Radiofrekvencija je revolucionarni tretman koji učvršćuje, zateže i podiže kožu, bez odlaska “pod nož”. Zbog svoje neinvazivnosti, on je idealan za one koji ne žele kirurški zahvat pomlađivanja ili pak ne misle da su dovoljno stari za njega. Za razliku od drugih sličnih tretmana, radiofrekvencija stimulira prirodnu obnovu kolagena koji kožu čini glatkom, elastičnom i naizgled mlađom. Osim toga, pruža vidljive rezultate već od prvog tretmana, prikladna je za sve tipove kože.

Neprestani stres, predugo sjedenje uz premalo gibanja, prekomjerna tjelesna težina, nepravilna prehrana – sve to predstavlja opterećenje za naš organizam. Posljedice su loša prokrvljenost tkiva – posebno nogu, stražnjice i trbuha, nakupljanje otpadnih produkta metabolizma, punjenje i povećanje volumena masnih stanica, oticanje nogu, pojava celulita i proširenih vena. Limfna drenaža je medicinsko-kozmetički tretman koji potiče razgradnju celulita, smanjenje obujma, prokrvljenost tkiva i otklanjanje edema. Limfnom drenažom, zvanoj i presoterapija, postiže se ravnoteža tekućina u organizmu i bolje opće stanje organizma jer limfa – bezbojna tekućina koja se sastoji od plazme, bijelih krvnih stanica (limfociti) i nešto crvenih krvnih stanica, tj. njeni limfociti vežu na sebe strane ili kancerogene stanice, tvari, mikrobe te ih izbacuju iz tijela. Limfa prolazi kroz mnoge limfne žlijezde koje su veličine od 3 do 6 centimetara, a njihov je zadatak da kružeći cijelim tijelom, pročišćavaju limfu od bakterija.

Kandidat za limfnu drenažu ste ako:
✓ imate lošu prokrvljenost tkiva – posebno nogu, stražnjice i trbuha;
✓ nakupljate otpadne produkte metabolizma;
✓ vaše noge otiču;
✓ vidite celulitne promjene kože i potkožja;
✓ vam se pojavljuju nove ili uočite pogoršanje postojećih proširenih vena.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 2 kupona na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 2 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 03.07.2023.
Ponuda se smatra iskorištenom ukoliko ste termin rezervirali, a niste ga odjavili minimalno 24 h ranije
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Molimo Vas da na tretman dođete u točno dogovoreno vrijeme, zbog zadrzavanja određenog broja ljudi u prostoru po odluci civilnog Stožera
Broj dolazaka dogovarate s djelatnicama u salonu

Ponuda je namijenjena ženama
Ponuda se ne preporučuje osobama s proširenim krvnim žilama
Redovan cjenik pogledajte OVDJE
Radno vrijeme:
pon - pet: 9 h - 20 h
sub (svaka druga): 9 h - 12 h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude