plaćanje na rate

Ozonska infrared sauna - poboljšajte cirkulaciju, stimulirajte metabolizam, pojačajte energiju i reducirajte tjelesnu težinu za 159 kn!

Špansko

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Ozonska infrared sauna

Duboki termalni učinak za ljepotu kože i mršavljenje, terapija ozonom za jačanje imuniteta i volje te pomlađivanje.
Ozonska infrared sauna svojim dubokim termalnim učinkom djeluje na ljepotu vaše kože i pospješuje mršavljenje. Infrared zrake dopiru 3-5 cm ispod kože i lako se apsorbiraju u stanice što utječe na izgaranje masnih naslaga. Vaše tijelo potroši 600 kalorija za 20-30 minuta boravka u sauni, što je kao da ste trčali 10 km.

Terapija ozonom u ozonskoj infrared sauni djeluje na uništavanje patogenih mikroorganizama, poboljšava funkcije tjelesnih stanica i liječi oštećeno tkivo. Osim toga, ozon djeluje pozitivno u borbi protiv depresije i umora, jer utječe na bolju opskrbu tkiva, organa i stanica kisikom što potiče organizam da bude aktivniji.

Korisnost crvenih zraka za vaše zdravlje
AKTIVIRAJU VODENE MOLEKULE I POBOLJŠAVAJU APSORPCIJU KISIKA
70% našeg tijela je sačinjeno od vode i 80 % krvi također od vode. Infracrvene zrake mogu rezonirati vodene molekule, poboljšati apsorpciju kisika, aktivirati stanice, regenerirati mozak i ojačati imunitet. Kroz efekt dubokog zagrijavanja i prodiranja vaše tijelo može dobiti dovoljno dodataka prehrani i osjećati se zdravo i obnovljeno.

POBOLJŠAVAJU CIRKULACIJU
Vodene molekule mogu ići kroz stanice slobodno i mogu se pretvoriti u toplotnu energiju kroz rezonancu da ubrzavaju cirkulaciju krvi i proširuju kapilare . Srce može biti rasterećeno, one mogu dodati kisik i ishranu u stanice i spriječiti gubitak iz organizma. Kapilare su jako važan dio našeg tijela i nekad ga zovu drugim srcem.
STIMULIRAJU METABOLIZAM
Kada je cirkulacija popravljena, metabolizam se popravlja kao i eventualne teškoće koje se otklanjaju tako da jetra i bubreg mogu biti olakšani u radu. Gubitak uključuje teške metale koji su kancerogeni, mliječna kiselina koja uzrokuje starenje i kronični umor, također potkožna masnoća i masne kiseline; ioni urana uzrokuju visoki krvni tlak, mokraćna kiselina uzrokuje bol. Sa cirkulacijom krvi i proširenjem kapilara hrana se bolje razgrađuje, metabolizam se poboljšava, stanice se regeneriraju, srce se rasterećuje i vaša koža je mekana i glatka.

DJELUJU NA BALANS KISELOSTI I ALKALNOSTI
Infracrvene zrake mogu pročistiti krv, ojačati imunitet i aktivirati stanice što ima ljekovit učinak na ublažavanje boli. Sa njihovim prodiranjem i dubokim toplotnim učinkom, tijelo može apsorbirati mnogo hrane i aktivnost stanica se može pojačati. Toplinska energija može pojačati cirkulaciju krvi, uravnotežiti energiju i ublažiti artritis, reumu ili bol zbog visoke mokraćne kiseline.

POJAČAVAJU ENERGIJU, IZGARAJU MASNOĆE I REDUCIRAJU TJELESNU TEŽINU
Vibracija infracrvenih svjetlosnih zraka može stimulirati potrošnju energije i povisiti tjelesnu temperaturu, pojačati metabolizam, smanjiti masnoće, ukloniti bore, reducirati znojenje, akne, prišteve i poboljšati ten.

Terapija ozonom
Terapija ozonom u ozonskoj infrared sauni djeluje na uništavanje patogenih mikroorganizama, poboljšava funkcije tjelesnih stanica i liječi oštećeno tkivo.

Osim toga, ozon djeluje pozitivno u borbi protiv depresije i umora, jer utječe na bolju opskrbu tkiva, organa i stanica kisikom što potiče organizam da bude aktivniji.

Terapija u ozonskoj kapsuli djeluje kod:
✓ stimulacije stvaranja bijelih krvih zrnaca (jačanje imuniteta)
✓ otklanjanja virusa, bakterija, gljivica i parazita
✓ poboljšava oprskrbu tkiva kisikom (mikrocirkulacija)
✓ ubrzava razgradnju štetnih supstanci (poboljšava metabolizam)
✓ povećava djelovanje antioksidansa (pomlađuje organizam).

Ozon djeluje povoljno na imunitet i uspješno se primjenjuje u liječenju alergija i autoimunih bolesti (lupus, Hašimoto sindrom). Istraživanja su pokazala da terapija ozonom pomaže kod sljedećih stanja:
✓ gastroenteroloških problema
✓ hepatitisa
✓ kandide
✓ urinarnih infekcija
✓ alergija
✓ iritabilnog crijeva, konstipacije i hemeroida
✓ kroničnog umora
✓ gubitka kose
✓ bolova u leđima i vratu
✓ rana koje teško zacijeljuju

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 3 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 18.04.2022.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Trajanje tretmana: 30 minuta
Redovne cijene pogledajte na CJENIKU
Ponuda je namijenjena ženama i muškarcima
Radno vrijeme:

- pon - pet: 9h - 20h
- sub: 9h - 15h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude