plaćanje na rate

[Slovenija] Hotel Cerkno 3*: 1 ili 2 noćenja s doručkom za 2 osobe + gratis paket za 1 dijete do 5,99 god uz korištenje saune i neograničeno kupanje od 834 kn!

Terme Cerkno

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Zelene doline, sunčane visoravni, prostrane šume, tajanstveni vrhovi i raskošni pogledi. Prekrasna sela, netaknuta priroda, bogata kulturna baština i dobri ljudi.

Hotel Cerkno plod je poduzetništva vodećih u tvornici ETA Cerkno. Godine 1976. otvoren je hotel, tada radnički dom, a njegova osnovna namjena bila je smještaj zaposlenih u tvornici ETA.
Nedugo zatim Cerkno postaje zanimljiv kraj za provođenje godišnjih odmora, pa tako i hotel postupno postaje sve zanimljivija destinacija. Osamdesetih godina pokraj hotela je sagrađen zatvoreni bazen za plivanje, zbog kojega su u Cerkno dolazili klubovi iz nekadašnje bivše države. Godine 1982. počela je povijest najmodernijeg slovenskog skijališta – Skijaškog centra Cerkno, koje je u vlasništvu tvrtke Hotela Cerkno. 
 

AKTIVNOSTI
Cerkno i okolica nude bogat izbor aktivnosti, kako ljeti tako i zimi. Kako je tijekom zime Cerkno najveća atrakcija i najmoderniji skijaški centar u  Sloveniji, tako je izbor ljetnih aktivnosti još bogatiji.

DOŽIVLJAJI
Ugodite si kulinarskim užitcima iz ponude restorana Hotela Cerkno i restorana Alpska perla, opustite se u bazenu ili sauni.
Možete se zaputiti u istraživanje Cerkna i priča o njemu, koje vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima. 

SMJEŠTAJ
Raznolikost našeg krajolika očituje se i kroz smještajne mogućnosti. Hotel Cerkno oduševit će vas opuštajućim ugođajem.
Na vrhu skijaškog centra nalazi se idiličan dom Alpska perla koji će vas iznenaditi cjelovitom ponudom – stilom, kulinarskom ponudom, okruženjem i nevjerojatnim pogledom.

DOGAĐAJI
Osim najrazličitijih aktivnosti na otvorenom i raznih oblika opuštanja, Cerkno resort nudi vam i širok izbor usluga za brojne prilike i organizirane skupine.
U proteklim godinama priskrbili smo vrijedna iskustva u organiziranju  vjenčanja, poslovnih događaja, događaja za organizirane skupine, proslava i događaja za djecu. 

GASTRONOMIJA
Gastronomija predstavlja važan dio ponude Hotela Cerkno i restorana Alpska perla. Naša je misao vodilja ponuditi nešto drugačije, a dostupno svakome.
Jela koja nudimo inspirirana su lokalnom tradicijom i pripremljena su po receptima naših baka. Naglasak stavljamo na tradicionalna jela s modernim okusom!

Upoznajte Cerkljansko područje na drugačiji način. Posjetite zelene doline i rasprostranjene šume nad kojima se uzdižu vrhovi.

Doživite jedinstvene razglede, koji se pružaju sa suncem obasjanih visoravni našeg raznolikog krajolika. 

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na  +386 5374 3400 , +386 5163 5996 ili E-mail: info@hotel-cerkno.si prema raspoloživosti
Rok iskoristivosti kupona: 11.-14.11.2022.

Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Otkazivanje rezervacije nije moguće. Promjena termina potvrđene rezervacije moguća je do 4 dana prije rezerviranog dolaska (do 14:00h). U suprotnom se kupon smatra iskorištenim i daljnje korištenje kupona nije moguće
Broj soba po ovoj ponudi je ograničen. Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina
Rezervaciju smještaja  potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona
Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba (i djece), kao i točnu dob djece

Ostale napomene

Možete kupiti više ponuda i produžiti boravak uz prethodnu najavu
Hotel Cerkno 3* smješten je u središtu grada, a u elegantno namještenim sobama može primiti do 180 gostiju
U Hotelu 3* na raspolaganju imate: restoran, kafić, trgovinu, praonicu, fitness, unutarnji bazen s termalnom vodom, nekoliko vrsta sauna, frizerski salon te manju sportsku dvoranu
U sklopu Hotela Cerkno 3* nalaze se jedine slovenske terme, koje su pod okriljem Julijskih Alpi, a koje se prema veličini ubrajaju u manje terme. Terme Cerkno nalaze se uz poznatu idrijsku prijelomnicu, kroz koju bi sudeći prema mjerenjima, trebale prodirati snažne iscjeljujuće energije. Ljudi su ove energije poznavali već u prapovijesti i koristili ih za liječenje.
Termalna voda je kemijski bogata i blagodatno utječe na ljudsko tijelo. Termalna voda se crpi iz 2000 metara duboke bušotine u neposrednoj blizini hotelskog kompleksa. Unutrašnji bazen s temperaturom 30 °C sadrži brojne atrakcije - masažna ležišta, gejzire, whirlpool i dječji bazen
Pogledajte prirodne ljepote i aktivnosti u mjestu Cerkno koje možete posjetiti na videu 1 i videu 2
Pogledajte turističku kartu aktivnosti

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude