plaćanje na rate

[Novi Vinodolski] Villa Deluxe H**** 3 dana za 2-4 osobe u villi s jacuzziem!

Novi Vinodolski

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 16

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Villa deluxe H je smjestena u centru Novog Vinodolskog (dvojni objekt)!

Potpuna privatnost na 75m2 i cca 120m2 dvorista. Dvije terase od čega je jedna grijana i natkrivena sa jacuzzijem. Na prizemlju se nalazi dnevni boravak, kuhinja i toalet, a na katu dvije spavace sobe, kupaona sa wc-om i balkonska terasa. 

Novi Vinodolski je atraktivan turistički grad Kvarnera smješten na glavnoj obalnoj prometnici 9km južno od Crikvenice. Smjestio se ispod blago spuštenih obronaka šumovite Kapele, pokraj plodne Vinodolske doline, uz razvedenu obalu Podvelebitskog kanala.

Zahvaljujući zimzelenoj vegetaciji i blagoj mediteranskoj klimi, čistom moru i zraku, Novi Vinodolski postao je 1878. godine, nedugo nakon Opatije, jedno od prvih turističkih mjesta primorskog kraja. Ovaj grad i njegova okolica obiluju vrijednim kulturnim spomenicima drevne prošlosti. U Novom Vinodolskom posjetite brojne kulturno povijesne spomenike koji svjedoče o burnoj prošlosti ovoga grada. Neki od njih su frankopanski kaštel s četvrtastom kulom (ne zna se kada je utemeljen, ali se u Vinodolskom zakonu vidi da je 1288. godine pripadao porodici knezova Frankopana), rimska utvrda Lopsica (jedni tvrde da je Lopar bio stara rimska utvrda, dok drugi smatraju da je to bio srednjovjekovni, frankopanski grad), crkva Blažene Djevice Marije i ostatci pavlinskog samostana, San Marino- otočić i crkvica (na malom otoku se nalazi gotička crkvica posvećena Sv. Marinu, na natpisu nađenom na otočiću iz 3. i 4. Stoljeća spominje se ime rimske carice Helene), crkvica Sv. Trojice (sagrađena potkraj 15. Stoljeća), ostatci crkve Majke Božje na Ospi, ostatci gradine „Ledenice“, trobrodna stolna crkva Sv. Filipa i Jakova i mnogi drugi.

Ukoliko želite uživati u ljepoti ovoga kraja iz „ptičje perspektive“ popnite se na jedan od 6 vidikovaca od kojih se tri nalaze na području grada Novi Vinodolski (vidikovac „Gradina“, vidikovac „Sviba“ i vidikovac „Kuk“).  Ljubitelji sporta i aktivnog odmora mogu uživati u nogometu, košarci, rukometu, boćanju, kuglanju, planinarenju, tenisu, biciklizmu, padobranstvu i raznim vodenim sportovima kao što su plivanje, jedrenje, ronjenje, surfanje, podvodni ribolov i mnogi drugi. Tijekom ljetnih mjeseci u Novom Vinodolskom se organiziraju razne fešte na kojima se možete zabaviti do ranih jutarnjih sati, jedna od najpoznatijih je ribarska noć- fešta na kojoj se uživa uz živu glazbu u dobroj hrani i domaćem vinu. Razni koncerti i noćni kubovi držat će vas budnima do ranih jutarnjih sati.

Vidimo se u Novom!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

 • Jedan kupon vrijedi za dvije ili četiri osobe
 • Jedna osoba može koristiti neograničeni broj kupona na svoje ime
 • Jedna osoba može pokloniti neogranični broj kupona
 • Kupone je moguće spajati
 • Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na (091) 5461 618 ili hreljacmaja75@gmail.com i potvrda rezervacije po primitku kupona na hreljacmaja75@gmail.com prema raspoloživosti
 • Rok iskoristivosti kupona: 01.10.-30.11.2023.
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

 • Check in od 14h, check out do 10h
 • Boravak kućnih ljubimaca dopušten uz najavu i nadoplatu od 50 kn/dan

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 16

Predložene ponude