plaćanje na rate

[Rijeka] Neograničeno mjesec dana grupni treninzi i teretana!

Rujevica

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Fantastična ponuda za sve koji vole raznovrsne treninge, one koji žele isklesati svoja tijela i one koji vole vježbati u grupama pod nadzorom odličnih trenera!

Izbacite nagomilani stres i dovedite svoja tijela u savršenu formu! Kroz programe će vas voditi iskusni treneri Fitness centra Lovorka!

S ovom ponudom možete dolaziti na koje god grupne treninge želite, a možete vježbati i u teretani i tako punih mjesec dana! Ako želite možete ih čak i kombinirati! Na raspolaganju su vam programi Fit Box (prvi u Rijeci), Spinning, Yoga, Pilates, Conditioning, Body Workout ili TRX. 

Fit box je aerobni trening u kojem se koriste osnove boksa i kickboksa uz pratnju i ritam muzike. Trening se sastoji od kombinacije pokreta i udaraca uz pomoć boksačke vreće. Cilj je poboljšanje kardiovaskularnog sustava, povečanje aerobnog kapaciteta i izdržljivosti te vrlo učinkovito oslobađanje od stresa. S obzirom da se rade i osnovne tehnike borilačkih sportova, razvija se koordinacija, snaga kao i sposobnost samoobrane.

TRX je trening u kojemu se koristi jedinstveni TRX rekvizit, koji će vam omogućiti izvođenje stotine funkcionalnih vježbi kojima ćete razviti snagu, izdržljivost, fleksibilnost, stabilnost trbušnih, leđnih mišića i mišića zdjelice - važnih mišića za stabilizaciju trupa, ravnotežu, agilnost, povećanje kardiorespiratornih vrijednosti, prevenciju od ozljeda, te bržu rehabilitaciju.  

Spinning je grupni trening na statičkim biciklima u trajanju od 60 minuta. Ovaj izuzetno dinamičan i originalan program omogućava svakom pojedincu da ostvari svoje fitness ciljeve. Bez kompliciranih pokreta za učenje, uz motivirajuću grupu, vrhunskog instruktora i muziku koja jednostavno tjera noge da okreću pedale – na spinning treningu ćete se odlično provoditi a istovremeno dovesti svoje tijelo u sjajnu formu. 

Pilates je rend individualnog i grupnog vježbanja koji objedinjuje specifične vježbe za učvršćenje uglavnom core muskulature (trbušne i leđne mišiće). Objedinjuje vježbe duha i tijela.  Vježbanje sadrži kontrolirane i svjesne pokrete u kombinaciji sa određenim načinom disanja.

Conditioning  je trening za poboljšanje funkcionalnih i motoričkih sposobnosti, što znači unapređenje rada kardio respiratornog sustava, redukcija potkožnog masnog tkiva, unapređenje mišićnog tonusa i povečanje snage..Namjenjen je muškim i ženskim vježbačima bolje fizičke kondicije.Trening traje 60 minuta, kombinira se trening na otvorenom i u dvorani ( ovisno o vremenskim uvijetima) uz upotrebu raznih rekvizita: utega, girija, šipki, guma...itd. 

Bodyworkout sveobuhvatan je trening koji se, poput stepa, odvija uz muziku, s laganom koreografijom čija je svrha isključivo zagrijavanje. Nakon 15-20 minutnog zagrijavanja sljede vježbe snage za cijelo tijelo. Obuhvaća prvenstveno vježbe za „kritične zone“ poput nogu, stražnjice i trbuha ali i sve ostale grupe mišića. Body workout namjenjen je svima. Starijim i mlađim vježbačima, iskusnijim i manje iskusnim i svima onima kojima je cilj lijepo oblikovan mišićni tonus. 

Prije nego se zapitate je li Yoga za vas, morate znati da je Yoga namijenjena svakome. Yoga je drevna duhovna i tjelesna disciplina nastala u Indiji, a koja se kao moderni oblik tjelovježbe počela primjenjivati tek u 20. stoljeću. Yoga je dobra za naše zdravlje, fizičko i mentalno. Gipkost, snaga i duševni mir samo su neke od dobrobiti Yoge.

Vježbajmo zajedno u Fitness centru Lovorka!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

 • Ponuda se odnosi na sve one koji nisu uplatili članarinu posljednja 3 mjeseca
 • Ponuda vrijedi za muškarce i za žene
 • Kupon je moguće koristiti odmah po primitku
 • Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
 • Jedna osoba može pokloniti 1 kupon
 • Obavezna najava 1 dan unaprijed prema uputama sa kupona
 • Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje iz Vašeg profila
 • Rok iskoristivosti kupona: 01.11.2022. (najkasnije započeti sa vježbanjem)
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

✓ mogućnost kombiniranja svih treninga

Ne odnosi se na novi program inGym (grupni trening u teretani) te je njega moguće koristiti uz nadoplatu od 100 kn

Radno vrijeme: pon - pet: 8 - 22 h, sub: 8 - 20 h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude