plaćanje na rate

Napravite tumorski marker za žene ili muškarce i otkrijte tumor na vrijeme!

Sesvete

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 17

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Tumorski markeri jednostavni su za obavljanje, nalazi su gotovi isti dan, a Vi ćete biti sigurni u svoje zdravlje!

Tumor u početku nema nikakve fizičke simptome, ali ljudski imunološki sustav vrlo rano prepoznaje nenormalne tumorske stanice. Tumorski markeri su molekule koje se u većim koncentracijama nego što je normalno pojavljuju u krvi bolesnika s karcinomom. Oni su proizvod samog karcinom ili imunološkog sustava kao odgovor na prisutnost tumora ili nekog drugog stanja. Njihovo su mjerenje i identifikacija korisne za dijagnozu, liječenje karcinoma i praćenje terapijskog uspjeha.

CEA

Karcinoembrionalni antigen, poznat kao CEA, tumorski je biljeg kojeg stvara oko 90% kolorektalnih tumora i koji je povezan s malignim karakteristikama tumora. Određivanje njegove koncentracije u krvi preporučuje se kod bolesnika s dijagnosticiranim kolorektalnim tumorom, pogotovo nakon operacije i kao praćenje pri pojavi recidiva.

CA 19-9

Karbohidratni antigen 19-9 (CA19-9) jest glikoproteinski tumorski marker čije su vrijednosti u serumu povišene kod bolesnika s različitim gastrointestinalnim karcinomima, kao što su karcinom gušterače, debelog crijeva, želuca i jetre. Preporučuje ga se odrediti u serumu kod osoba oboljelih od karcinoma gušterače te za praćenje terapije.

CA 125

Karbohidratni antigen 125 (CA 125) tumorski je biljeg čije su povećane koncentracije povezane s prisutnošću tumora jajnika kod žena. Koristi se za praćenje stanja bolesnica s tumorom jajnika, procjeni terapijskog odgovora te ponovne pojave tumora. S obzirom da razina CA 125 dobro korelira s masom tumora, ovaj biljeg je dobar za procjenu uspješnosti terapije. Također služi kao sekundarni biljeg tumora gušterače.

CA 15-3

Karbohidratni antigen 15 - 3 (CA15-3) tumorski je biljeg koji se najčešće koristi u praćenju bolesnica s tumorom dojke. Povećane koncentracije mogu se pronaći i kod nekih drugih bolesti (upalne promjene jetre i gušterače, HIV infekcije i dr.)

AFP

Alfa-fetoprotein (AFP) tumorski je biljeg za pomoć u dijagnostici i praćenju bolesnika s primarnim tumorom jetre i karcinomom testisa (uz nalaz HCG-a i LDH). Alfa-fetoprotein (AFP) pripada grupi onkofetalnih proteina. Nastaje u fetusu za vrijeme trudnoće, prolazi kroz placentu te se normalno nalazi u krvi trudnica. AFP i HCG važni su za probir Down-ovog sindroma. Drugi tumori s mogućim povišenim AFP vrijednostima uključuju karcinome gušterače, želuca, testisa.

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 2 kupona na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 23.10.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Nije potrebna najava dolaska
Nije potrebno dolaziti natašte    
Nalazi su gotovi isti dan
(moguće poslati nalaze mailom)
Tumorski markeri se koriste za procjenu rizika od bolesti, rano otkrivanje bolesti, dijagnozu, predviđanje uspješnosti terapije te otkrivanje povratka ili praćenje napredovanja bolesti
Radno vrijeme:
pon - pet: 8h – 19h
sub 8h – 13h
pacijenti se subotom primaju do 11:30h

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 191

Predložene ponude