[Murter] Kamp Rehut***: 3 ili 6 dana za 4 osobe u klimatiziranim i moderno opremljenim mobilnim kućicama!

Murter

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Kamp Rehut - najbolje ocjenjeni kamp u Hrvatskoj, prema Tripadvisoru!

Mobilne kućice kampa Rehut, zajedno s predivno uređenom okućnicom, mediji i gosti proglasili su "glampingom" - glamuroznim kampingom u svakom pogledu. 

Svaka kuća ima pristup asfaltiranim stazama i stepenicama, a okružene su raznim voćkama, te ljekovitim i začinskim biljem. 

Ispred kućica se nalaze velike natkrivene terase od prirodnog drva, napravljene tako da na njima udobno možete i objedovati i opustiti se u hladu. Od ranog jutra do zalaska sunca, sa svake terase pruža se veličanstven pogled na okolicu - na okolna brda ili more, a u svakom slučaju na autohtonu prirodu Murtera, koja je istovremeno i pitoma i divlja.

Svaka kućica ima vlastitu kupaonicu. Na krevetima je mekana pamučna posteljina, koja se, zajedno s ručnicima, zamjenjuje svaki treći dan, što je posebna kvaliteta kampa Rehut. Kuhinje su kompletno opremljene sa svim potrebnim posuđem i kuhinjskim aparatima, uključujući i perilicu posuđa, tako da svaki gurman može uživati ​​u pripremi jela i večeri s obitelji. 

Svakog dana gostima je na raspolaganju svježe povrće iz organskog vrta, te izvorni, lokalni recepti za pripremu ribe ili mesa.

Na što smo ponosni? 
✓ prvi obiteljski kamp na otoku Murteru 
✓ prekrasna lokacija s pogledom na Kornate 
✓ luksuzni kamp sa stilski uređenim mobilnim kućicama za parove i obitelji 
✓ mediteranski vrt s raznim začinskim i ljekovitim biljem, voćkama i cvijećem 
✓ domaće povrće za goste kampa 
✓ uređena plaža s Plavom zastavicom
✓ organizacija sportskih i zabavnih programa i događanja za cijelu obitelj, od svibnja do rujna 
✓ kućni ljubimci su dobrodošli u cijelom kampu
MURTER - OTOK BRODOGRADITELJA, RIBARA I MASLINA

Murtersko more

Murtersko more je najveći morski prostor između šibenskog i zadarskog arhipelaga. Površina mu je 210 četvornih kilometara, a najveća dubina 94 metra. Na sjeveroistočnoj strani Murterskog mora je otok Murter, sa sjeverozapada, jugozapada i juga okružuju ga Kornati, a na njegovoj jugoistočnoj strani su poznati šibenski otoci Žirje, Kakan i Kaprije.

Park prirode Vransko jezero

Murtersko-kornatskom prostoru pripada i jedna trećina Vranskog jezera, najvećeg jezera u Republici Hrvatskoj. Nalazi se sjeverozapadno od otoka Murtera i istočno od Pakoštana. Jezero je dugo 13,6 kilometara, široko 2,2 kilometra, a najveća mu je dubina 3,9 metara. Površina mu je 30 km2. Razina vode u Vranskom jezeru nešto je viša od razine mora. 

Proglašeno je prirodnim i ornitološkim rezervatom. Plovidba jezerom nije moguća, osim iznajmljenim plovilima Uprave rezervata. Turiste na Vransko jezero privlače ribolov i foto - safari. Snimati je moguće razne vrste ptica koje tu žive ili dolaze tijekom sezonskih migracija, a uvjeti za sportski ribolov su odlični zahvaljujući mogućnostima najma ribarskih čamaca i ribolovnog pribora.

Modrave

Uska prevlaka između Jadranskog mora i Vranskog jezera. Prostire se od Prosike do Drage. Modrave su duge oko 8500 metara, a široke od 750 do 3100 metara. Jedini su prostor u Hrvatskoj koji istodobno ima morsku i jezersku obalu i koji, na tako maloj udaljenosti, ima dva, tako različita, prirodna ambijenta. Nekada su Modrave bile pokrivene vinogradima, a danas su isključivo pod maslinama. 

 

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

 • Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na 091 3371 311 ili na camprehut.murter@gmail.com
 • Rok iskoristivosti kupona: 30.11.2021.
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 48 sati prije dolaska
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti
 • Popust se ostvaruje isključivo kupnjom kupona preko portala Kupime.hr, u protivnom se za ponudu plaća njena redovna cijena te popust ne vrijedi

Ostale napomene

 • Mogućnost plaćanja karticama do 12 rata bez kamata i naknada
 • Jedna osoba može koristiti i pokloniti više kupona na svoje ime
 • Kupon vrijedi za 4 osobe
 • Kupone možete spajati i tako produžiti svoj boravak
 • Kupon je potrebno isprintatit i ponijeti sa sobom
 • Kapacitet kampa: 70 smještajnih jedinica
 • Za sve goste kampa besplatna dostava hrane iz Konobe Jadran i ponuda vina na recepciji kampa po diskontnim cijenama

Kontakt i lokacija

Kamp Rehut***, Murter

camprehut.murter@gmail.com

091 3371 311

Turistička ulica 1a

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude