🎉 3 + 1 AKCIJA! Svaki četvrti kupon dobivaš potpuno besplatno 🎉

plaćanje na rate

BICIKLIZAM! [Moravske toplice] Hotel Termal****: 3 dana aktivnog odmora uz neograničeno kupanje i saune!

Terme 3000 Moravske toplice

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 0

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Primjeri biciklističkih staza 

Energetski doživljaj
Brežuljkasti svijet Prekmurja pogodan je za sve, pa i za one koji se odluče na hodanje samo povremeno. Nakon početnog uspona na Vučju Gomilu i pogleda na vinograde i ravnice staza vas vodi i pokraj Bukovniškog jezera s 50 energetskih točaka, kroz selo Filovci koje ima bogatu lončarsku tradiciju i pokraj crkve Jože Plečnika u Bogojini.

Velika pustolovina
Zbog uspona na brdo Dvorca ta je tura jedna od najtežih, ali je bez problema mogu proći svi koji su iole fizički aktivni. Savjetujemo vam da se usput zaustavite na Lendavskom jezeru, posjetite turističko gospodarstvo Ferencovi u Krašči, gdje možete razgledati muzej starih poljoprivrednih strojeva, a prije povratka svratite k obitelji Smodiš, gdje se možete okrijepiti prekmurskim delicijama i uživati u pogledu.

Velika rapsodija
Staza je pogodna za umjereno pripremljene rekreativce koji će se snaći bez pretjeranog napora. Uz razgledanje zanimljivosti kao što su Centar za vinogradarstvo Goričko na napuštenom imanju, imanje Rengeo, gdje možete kušati lokalne prekmurske proizvode i šumska poučna staza s Rotondom u selu Selo bit će dovoljno vremena za odmor, stoga su pozvani svi koje privlače prekrasni pogledi i prirodne ljepote. Ruta uključuje mnoštvo ne predugih uspona i spustova. 

Dan prekmurskih tajni
Djelomično makadamska, ali inače asfaltirana ruta s mnoštvom kratkih i strmih uspona i spustova vodi lokalnim cestama, biciklističkim stazama i šumskim makadamskim putovima. Cjelodnevni biciklistički izlet s brojnim zaustavljanjima i obilascima znamenitosti, kao što su Rotonda, Tropski vrt Dobrovnik, Turističko gospodarstvo Puhan i seoce Bogojina, pogodan je za fizički bolje pripremljene bicikliste. Najbolji izbor za obilazak je trekking-bicikl pogodan za vožnju po makadamskim cestama ili brdski bicikl. Fizički slabije pripremljenim biciklistima zbog uspona u Goričkom preporučujemo najam električnog bicikla.
Više o nezaboravnoj biciklističkoj etapi u Prekmurju.


Četiri države u jednom biciklističkom odmoru
Terme 3000 izvrsno su polazište i za otkrivanje ljepota četiriju država u jednoj vožnji biciklom! Za lakšu predodžbu o tome kako na jednom odmoru možete obići čak četiri države pripremili smo primjer petodnevne biciklističke ture. Pojedini dijelovi rute mogu se istražiti i pojedinačno ili drugim redom. A možete se dogovoriti i s iskusnim lokalnim vodičima da vas provedu po opisanim rutama.

Biciklističke rute na velike udaljenosti
U Prekmurju i bližoj okolici možete se pridružiti i međunarodnim tzv.  rutama na velike udaljenosti, čeka vas Murradweg – Staza uz Muru, Drava Bike – Staza uz Dravu i Eurovelo 9 – Jantarna biciklistička staza.

Samo 140 km od Zagreba, na sjeveroistoku Slovenije, usred zelenih prekmurskih ravnica čekaju vas Terme 3000 Moravske Toplice!

One su poznate po jednom od najvećih vodenih parkova u Sloveniji te po odličnim wellness uslugama! Gostoprimstvo u toplicama pružit će vam Hotel Termal****! Udaljen je svega nekoliko minuta od bazenskog kompleksa Terme 3000, a sve hotelske sobe renovirane su 2014. godine, a bazeni i hodnik do bazena obnovljeni su nedavno!

Doživite ugodno Prekmurje! Znate li da u jednom čarobnom kutku Europe na jednom mjestu možete naći i rode i egzotične orhideje? Dođite vidjeti gdje je njihov dom. U Prekmurju se zaustavlja vrijeme i umiruje duša. Iz panonskih ravnica dolaze i najljepše ljubavne pjesme i najmelankoličnije melodije. Upravo tamo svake se godine vrate rode i naši gosti koji cijene mir i kretanje u prirodi uz zrnce adrenalina.

Uživajte cijelim tijelom u Termama 3000 Moravske Toplice!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

 • Jedan kupon vrijedi za dvije osobe
 • Jedna osoba može koristiti 2 kupona na svoje ime
 • Jedna osoba može pokloniti 2 kupona
 • Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na info@terme3000.si ili +386 2 5122 200  prema raspoloživosti
 • Rok iskoristivosti kupona: 24.11.2022.
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 3 dana prije dolaska
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

 • Obavezna nadoplata (plaćanje u hotelu):
  ✓ boravišna pristojba 2.50 € po osobi/noć
  ✓ jednokratna prijava 1 € po osobi
 • Check in od 14 h, check out do 11 h
 • Boravak kućnih ljubimaca je dopušten uz nadoplatu

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 0

expired

Ostavi nam svoju email adresu kako bi te obavijestili kada ponuda postane ponovno dostupna

Predložene ponude


[Park prirode Žumberak] Kuća za odmor Bajka***, nadomak Jastrebarskog, 2-5 dana za do 4 osobe!

location-pin Žumberak

[Park prirode Žumberak] Kuća za odmor Bajka***, nadomak Jastrebarskog, 2-5 dana za do 4 osobe!

92.77 EUR

698.98 HRK

kupljeno 23 +
[Novi Sad] Garni Boutique hotel Arta***: 2 dana jedinstvenog doživljaja autentičnog novosadskog duha!

location-pin Novi Sad

[Novi Sad] Garni Boutique hotel Arta***: 2 dana jedinstvenog doživljaja autentičnog novosadskog duha!

76.50 EUR

576.39 HRK

kupljeno 30 +
Adrenalinski paragliding u Hrvatskoj i Sloveniji - adrenalinski let s instruktorom u nebeskim visinama s pogledom na veličanstvene prizore od kojih zastaje dah!

location-pin Hrvatska/Slovenija

Adrenalinski paragliding u Hrvatskoj i Sloveniji - adrenalinski let s instruktorom u nebeskim visinama s pogledom na veličanstvene prizore od kojih zastaje dah!

192.32 EUR

1449.04 HRK

kupljeno 7 +
Tuheljske toplice] 3 dana čudesnog odmora za 2 osobe uz neograničeno kupanje!

location-pin Tuheljske toplice

Tuheljske toplice] 3 dana čudesnog odmora za 2 osobe uz neograničeno kupanje!

139.90 EUR

1054.08 HRK

kupljeno 45 +