plaćanje na rate

Mikropigmentacija usana!

Trešnjevka

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 20

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Mikropigmentacija usana namijenjena je djevojkama i ženama koje zbog užurbanog ritma nemaju vremena svaki dan nanositi make-up, a žele izgledati lijepo i njegovano u svakoj prilici. Također je namijenjena i osobama s asimetričnim usnama, kao i osobama koje su izgubile pigment ili imaju vrlo svijetle usnice. Tretman je bezbolan; koristimo istu tehniku i alat kao kod izrade puder obrva, kako bi naglasili rub usnica, čineći ih simetričnima. Također naglašavamo prirodnu punoću usnica koristeći pigment u boji koja je prilagođena vašem tonu kože, boji kose i preferencama.

PROCEDURA
Tretman započinjemo nanošenjem anestetika koji stoji 15 do 30 minuta. Zatim ručno skiciramo usne olovkom u boji koja pristaje vašem tonu kože, te eventualno povećavamo usnice skicirajući izvan samog ruba usana. Kada se složite oko boje i oblika vaših usana, mi zatim koristimo alat sa mikroiglom i počnemo dodavati pigment. Postoji široka paleta boja za izabarati, kako bi vaše usne izgledale što prirodnije. Nijanse se kreću od puderasto roze do klasične crvene. Intenzitet pigmenta ovisi o količini piksela koje unosimo u kožu. Tretman je bezbolan i traje otprilike 3 sata.

REZULTATI:
Nakon pigmentacije vašim usnama treba 2 tjedna da kompletno zacijele, dok se vanjski sloj kože osljušti. Mikropigmentacija usana traje 3 do 5 godine, ovisno o vašem tipu kože.

Ako ste skloni herpesu, trebat ćete korisitit terapiju 3 dana prije i poslije tretmana. Nakon tretmana biti će vam dani savjeti o proceduri  i dobiti ćete termin za refresh unutar 1 mjeseca nakon prvog tretmana. Također savjetujemo da ne jedete ljutu hranu, suzdržite se od upotrebe alkohola, lijekova koji sadrže aspirin, ibuprofena ili drugih lijekova za razrjeđivanje krvi. Što se tiče čistoće, vodimo računa da sva naša oprema bude ispravno sanirana i da su igle pojedinačno zapakirane; izrađene za jednokratnu uporabu. Higijena i sigurnost su naš glavni prioritet.

Tretman je u potpunosti bezbolan, neugodne senzacije su svedene na minimum, zahvaljujući upotrebi lokalnog anestetika. Stoga, nema razloga za strah.

Kod nanošenja polutrajne šminke se koriste specijalni pigmenti kojima se postižu suptilniji tonovi i prirodan rezultat. Za razliku od nekadašnjih tehnika iscrtavanja, današnje tehnike su manje invazivne, polutrajne i prirodne.  Treba napomenuti da su oni osjetljivi na UV zrake, što znači da svjetliji pigmenti brže blijede, dok su tamniji otporniji. Stoga se klijentima savjetuje upotreba proizvoda za zaštitu od sunčevih zraka.

POSTUPAK
Po dolasku na dogovoreni termin stavlja se lokalni anestetik te se nakon toga čeka 15 minuta da anestetik počne djelovati. Nakon toga se skicira izgled prema Vašem licu te se prilagođavaju Vama. Možemo reći da svaki klijent ima individualan pristup te se eyeliner crtaj prema klijentu da bi se postigao što bolji i prirodniji izgled.  Po završetku tretmana dobivate detaljne upute o njezi.

Tretman se ne preporučuje osobama koje imaju kožna oboljenja, trudnicama, diabeticarima i ženama na kemoterapiji. 

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

 • Ponuda vrijedi samo za žene
 • Jedna osoba može koristiti 4 kupona na svoje ime
 • Jedna osoba može pokloniti 5 kupona
 • Kuponi se mogu spajati, ali obavezno naglasiti pri narudžbi
 • Termine ne možete dogovoriti putem e-maila
 • Obavezna najava 5 dana unaprijed prema uputama sa kupona
 • Kupon se dostavlja e-mailom (nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje iz Vašeg profila
 • Rok iskoristivosti kupona: 07.07.2023.
 • Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili nije otkazao termin najmanje 24h ranije
 • Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

 • Radno vrijeme:
     pon - pet: 10 - 22 h ili po dogovoru

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 10

Predložene ponude