plaćanje na rate

Masaža po izboru: sportska, medicinska, aroma, Hot Stone, Švedska ili anticelulitna masaža!

Centar

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 21

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Drevna indijska poslovica glasi da bolesti ne prilaze onom tko se masira svaki dan. Masaža je jedna od najpoznatijih metoda opuštanja i liječenja. Riječ masaža potječe od arapske riječi massa što znači dodir!

Masaža obuhvaća niz različitih tehnika koje se temelje na pritiskanju, lupkanju, istezanju i glađenju mišića i vezivnog tkiva različitim intenzitetom. Masaža snažno djeluje na zdravlje i raspoloženje, posebice ako se prakticira redovito. Da bi se postigao željeni učinak nije potrebno masirati cijelo tijelo. Naime, istraživanja pokazuju da čak devedeset posto bolesti nastaje zbog stresa. Masaža je odličan način da se oslobodite stresa, a primjenom opuštajućih eteričnih ulja njezin se učinak povećava. Masaža opušta tijelo psihički i fizički. Stoga, ako ste pod stresom, priuštite si kvalitetnu masažu - ona će garantirano pružiti olakšanje. Masaža predstavlja odlično rješenje i kod nesanice budući da  potiče dubok i kvalitetan san.

SPORTSKA MASAŽA
Sportska masaža je vrlo popularan način tretiranja mekanih tkiva nakon ozljeda, ali i kao strategija prevencije od ozljeda i opuštanja mišića nakon napornih treninga. Sportska masaža se preporučuje svima koji se bave sportom, od rekreativaca do profesionalnih sportaša koji na masaže idu i više puta tjedno.

MEDICINSKA MASAŽA
Ovaj tip masaže možemo izdvojiti kao najučinkovitiji i klijentima najprivlačniji tip masaže iz razloga jer se služi nizom sustavnih pokreta na tijelu s ciljem manipuliranja tjelesnim tkivima (kožom, potkožjem, mišića i mišićnom fascijom). Masaža se izvodi rukama u svrhu izravnog ili neizravnog djelovanja na mišićni i živčani sustav te cirkulaciju krvi i limfe.

AROMA MASAŽA
Aromamasaža u sebi spaja dvije odvojene terapeutske tehnike: terapiju mirisima (odnosno eteričnim uljima) i terapiju masažom. U aromamasaži se koriste neki pokreti koji su svojstveni klasičnoj masaži. Ipak, redoslijed i način izvođenja pokreta, ciljevi koje želimo postići, te pristup klijentu i njegovom tijelu je potpuno drugačiji nego u klasičnoj masaži.

HOT STONE
Masaža vrućim kamenjem koristi se za pomoć pri opuštanju i ublažavanju napetih mišića i oštećenih mekih tkiva u cijelom tijelu. Tijekom masaže, glatko, ravno, zagrijano kamenje se postavlja na određene dijelove tijela. Kamenje je obično izrađeno od bazalta, vrste vulkanske stijene koja zadržava toplinu. 

ŠVEDSKA MASAŽA + IASTM
Švedska masaža terapija je razvijen od strane švedskog liječnika Par Henrik Linga u kasnim godinama 19-og stoljeća, a uključuje korištenje ruku, podlaktice i koljena za rad na površinskim mišićima. To je masaža za opuštanje, povećanje dotoka kisika u tijelu, te oslobođenja tijela od toksina.

IASTM (Instrument assisted soft tissue mobilization) je tehnika opuštanja mišića, ligamenata i fascija pomoću metalnih instrumenata. Tehnika postoji već tisućama godina (koristila se još u drevnoj kineskoj medicini), a u novije doba znanstvenici su radili istraživanja kako bi razvili naprednije instrumente koji će dati bolje rezultate.

ANTICELULITNA MASAŽA
Celulitom je u najvećem broju slučajeva najviše pogođeno područje bokova, trbuha, bedara i stražnjice. Ali celulita može biti na nadlakticama, na leđima, na listovima. Celulit je nakupina masnog tkiva ispod kože. Nakupine su nasumične pa koža često ima izgled narančine kore. Isto tako se masne grudice mogu napipati ispod prstiju. Anticelulitna masaža je ona masaža koja pomaže u borbi protiv celulita. U anticelulitnoj masaži se tretira područje bokova, trbuha, bedara i stražnjice. Masaža je snažna, a pokreti su brzi i duboki.

Vidimo se!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedna osoba može koristiti 1 kupon na svoje ime
Jedna osoba može pokloniti 3 kupona
Najava 3 dana unaprijed prema uputama sa kupona
Kupon se dostavlja e-mailom
(nakon izvršene uplate) i dostupan je za printanje i iz Vašeg profila
Rok iskoristivosti kupona: 05.10.2023.
U slučaju da ponuda nije iskorištena unutar roka iskoristivosti, povrat sredstava nije moguć
U slučaju nezadovoljstva
nužno je obratiti se pružatelju usluge na licu mjesta, naknadne reklamacije neće se uvažiti
U slučaju korištenja ponude povrat sredstava nije moguć

Ostale napomene

Ponuda je namijenjena ženama i muškarcima!
Redovni cjenik pogledajte OVDJE
Radno vrijeme:
Pon – Pet 9:00 – 19:00 h 

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 60

Predložene ponude