plaćanje na rate

[Mali Lošinj] Hotel Apoksiomen****: 3 dana u rujnu za 2 osobe u ambijentu koji će vas ostaviti bez daha na samoj lošinjskoj rivi!

Mali Lošinj

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 23

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Još početkom 19.st., Mali Lošinj je prepoznat kao lječilište, čija netaknuta priroda i  čisti zrak prepun aerosola pogodno djeluju na dišne puteve, pa je, bez obzira na udaljenost od tada razvijenih gradova, ubrzo započeo razvoj zdravstvenog turizma.

Danas je otok sinonim za netaknutu prirodu, skrivene uvale s kristalno čistim morem, mirisno mediteransko bilje, šetnice, biciklističke staze, nautiku, gastronomiju i ljubazne domaćine.

Hotel Apoksiomen pruža sve to, jer je zbog svojeg položaja idealno mjesto s kojeg ćete doživjeti puls grada, uživajući pritom u najčišćem zraku i pogledu na morsko plavetnilo i borove šume.

Ime je dobio po poznatoj skulpturi brončanog grčkog atlete, koja je 1996.g. nakon tisućljetnog sna na dnu mora pronađena u neposrednoj blizini Lošinja. Skulptura ovakve vrijednosti zaslužila je i poseban dom - Muzej Apoksiomena, u kojem je on jedini eksponat, a kojeg je dobio nakon velikog angažmana lokalne zajednice. 

Hotel Apoksiomen raspolaže sa 24 komforne sobe i jednim apartmanom. Sve su sobe klimatizirane, te imaju pristup internetu, LCD TV (satelitska), izravnu telefonsku liniju,  minibar, sef i sušilo za kosu.

Na prekrasnoj terasi uz more, uživati ćete u raskošnom doručku.

Zaljubi se u Lošinj!

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Jedan kupon vrijedi za dvije osobe

Jedna osoba može koristiti neograničeni broj kupona na svoje ime

Jedna osoba može pokloniti neogranični broj kupona

Kupone je moguće spajati

Provjera raspoloživosti prije kupnje kupona na +385 51 520 820, te potvrda rezervacije po primitku kupona na info@hotel-apoksiomen.hr prema raspoloživosti

Rok iskoristivosti kupona: 03.09.-30.09.2023.

Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 3 dana prije dolaska

Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti

Ostale napomene

 • Obavezne doplate (plaćanje u hotelu):
  ✓ boravišna pristojba 1,59 € po osobi i danu
 • Nadoplate za djecu (plaćanje u hotelu):
  ✓ dijete do 4,99 godina u krevetu s roditeljima – gratis
 • Moguće doplate (plaćanje u hotelu):
  ✓ doplata za sobu standard sa pogledom na more: 5 € po osobi i noćenju
  ✓ doplata za superior sobu s pogledom na more: 10 € po osobi i noćenju
 • PARKING:  javni parking u blizini hotela (400 m od hotela), bez mogućnosti rezervacije. Prijevoz od parkirališta do hotela (i natrag na dan odlaska) osiguran je od strane hotela malim električnim autićem
 • Check in od 15 h, check out do 10 h
 • Boravak kućnih ljubimaca dopušten (mali psi do 10 kg) uz nadoplatu 20 €/noć

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 19

Predložene ponude