plaćanje na rate

[Makarska] Boutique Hotel Mirjam 4*: 2 ili 3 noćenja s bogatim buffet doručkom za 2 osobe + gratis paket za 1 dijete do 7 god. od 1.208 kn!

Makarska

Ne propustite priliku! Ponuda istječe za
 • 0

  Dana

 • 10

  Sati

 • 0

  Minuta

 • 0

  Sekundi

Hotel Mirjam nalazi se na prekrasnoj Makarskoj rivijeri, svega 150 metara od mora, a u blizini šume borova, gdje možete slušati pjev ptica obasjanih suncem.

Tijekom Vašeg boravaka možete uživati uz tenis jer se tereni nalaze uz hotel. Rafting na Cetini, Zip-line, planinarenje i široku lepezu avanturistički raspoloženim gostima pruža park prirode Biokovo. Grad Makarska, bogata kulturnim spomenicima. Iz luksuzno namještenih soba uživajte u pogledu na brački kanal, kojim su nekad plovili brodovi staroga Rima. Nadaleko poznata mediteranska kuhinja, morski plodovi i brdsko zaleđe rezultiraju posebnim ukusima i zdravom hranom. 

Butik hotel Mirjam ima restoran, sezonski vanjski bazen, fitness-centar i bar. Gostima su također na raspolaganju recepcija otvorena 24 sata, posluga u sobu i besplatan WiFi. U okviru objekta dostupno je privatno parkiralište.

Sve hotelske sobe obuhvaćaju balkon. Sve sobe butik hotela Mirjam uključuju ormar, TV ravnog ekrana i vlastitu kupaonicu. U objektu se svakodnevno poslužuje bife doručak.

Gosti butik hotela Mirjam mogu se opuštati u spa centru sa saunom i hidromasažnom kadom.

Hotel je smješten 400 metara od plaže Ratac i 2,3 km od glavnog makarskog autobusnog kolodvora. Najbliža zračna luka, Zračna luka Brač, udaljena je 26 km od butik hotela Mirjam.

Kako god prišli Makarskom primorju pred nama je veličanstveni dar prirode - monumentalna planina Biokovo u svekolikoj svojoj impresivnoj veličini i ljepoti, što se izdiže iznad Makarske rivijere kao nepremostiv zaštitnik svih naselja u njegovu podnožju i turističkih mjesta uz obalu koja su poput blistave, biserne ogrlice u njegovu podnožju.

Dolazak brodom na Makarsku rivijeru nezaboravan je doživljaj. Tako su u pravilu pristizali do početka 60-ih godina putnici i turisti i uživali u krajoliku, približavajući se obali i pristaništima.

Kopnom se na Makarsku rivijeru s jugoistoka ulazi od Ploča prolazeći Bačinska jezera i stiže se nakon 12 km u prvo mjesto Makarske rivijere, Gradac.

Sa sjeverozapada se na Makarsku rivijeru stiže iz smjera Omiša kod prijevoja Dubci, gdje preko Prisika (305 m) dolazi i cesta iz unutrašnjosti od Šestanovca.
olazak preko Biokova od Vrgorca posebno je dojmljiv i neponovljiv prizor kada se poslije razigranog krševitog Biokova otvori obzor i veličanstven pogled na Rivijeru u svoj njenoj ljepoti, od Drašnica, preko Podgore, Tučepa, Makarske, Brela sve do Splita, na otoke Brač, Hvar , Korčulu i poluotok Pelješac.
Kako god prišli Makarskoj rivijeri uvijek vidimo stara naselja pod liticama i obroncima Biokova, još sačuvanu seosku arhitekturu, stare kuće i konobe, a uz obalu turistička mjesta s novim hotelima, kućama, vilama, skladno uklopljenim u stara ribarska i težačka naselja u kojima pulsira novi suvremeni život u skladu s naslijeđem predaka.
 

Što uključuje ponuda

Korištenje kupona

Obavezna provjera raspoloživosti prije kupnje kupona i potvrda rezervacije po primitku kupona na +385 21 214 800 , +385 21 214 802 ili info@hotelmirjam.com prema raspoloživosti
Rok iskoristivosti kupona: 01.06.2022.

Kupon se smatra iskorištenim ukoliko je korisnik rezervirao termin, a nije došao ili otkazao termin 2 dana prije dolaska
Nakon isteka roka iskoristivosti kupon nije moguće koristiti
Otkazivanje rezervacije nije moguće.
Promjena termina potvrđene rezervacije moguća je do 4 dana prije rezerviranog dolaska (do 14:00h). U suprotnom se kupon smatra iskorištenim i daljnje korištenje kupona nije moguće
Broj soba po ovoj ponudi je ograničen. Potvrda rezervacije ovisi o raspoloživosti termina
Rezervaciju smještaja  potrebno je izvršiti u roku od 3 dana od kupnje kupona
Prilikom rezerviranja potrebno je navesti točan broj osoba (i djece), kao i točnu dob djece

Ostale napomene

Možete kupiti više ponuda na svoje ime, spojiti ih i produžiti svoj boravak
Boutique Hotel Mirjam 4* se nalazi na prekrasnoj Makarskoj rivijeri, svega 150 metara od mora, a u blizini šume borova, gdje možete slušati pjev ptica obasjanih suncem. Možete uživati uz tenis jer se tereni nalaze uz hotel. Iz luksuzno namještenih soba uživajte u pogledu na brački kanal, kojim su nekad plovili brodovi staroga Rima. Nadaleko poznata mediteranska kuhinja, morski plodovi i brdsko zaleđe rezultiraju posebnim ukusima i zdravom hranom

Kontakt i lokacija

Kupljeno više od 8

Predložene ponude